gönder bana soner
Kaskı isteyen arkadaşlar bedenine de dikkat etmeli, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla S beden gönderdiğiniz kişiye uymama ihtimali de var.
Find what you love and let it kill you.
aynn sadce isteyenler de değil kaskı veren arkadasta dikkat etmeli L beden birisi S bedene ihtiycm var diyorsa alıp satmak icin olabilr
Helal olsun. Yanlız özelden olsa daha iyiydi. Sonuçta size neden güvenmeyelimki.
kız arkadaşım için s beden kask gerekli, çin malı kasktan kurtulmasdı gerek. benide nacizane listene ekleyebilirsin. teşekkürler.
benide yazarmısın bıktım 25 tl lik kask kullanmaktan,çalışmadığım için alamıyorum.
İstek de bulunan tüm arkadaşları listeye ekledim. Bu akşam eve döndüğüm de istekte bulunmaya devam eden arkadaşlar olursa onları da ekleyeceğim ve akşam çekilişi yapacağım. Bu arada çekinecek bir şey yok. Hepimiz kardeşiz. İstekte bulunan tüm arkadaşların isimleri görülmeli. Daha sonra bu isim nereden çıktı denilmesin. Özel msj. ile mesaj atan arkadaşları da listeye ekledim.
Kask'ı isteyen arkadaşların isim listesi:
1)_ cihangir151
2)_ semihg
3)_ Proud
4)_ emrb
5)_ Thunderwolt
6)_ GONYALI1
7)_ AYDINLI
8)_ Ufuk İnkay
9)_ KukLa13
10)_alp_tunay
11)_tr_select
12)_10SuzAsla
13)_Crayz_metin
14)_ertuğrul66
15)_serdar37100
16)_DünküÇocuk
17)_sinan08
18)_ismail_35
19)_TheAzReaL07
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
benide yazzz. kaskın bana çıkarsa bende kendi LS2 mi aynen böyle yaparım kalite şart...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
benimki m beden. bana küçük geliyor. iyi olur bu çıkarsa
ben large diye hatırlıyodum bunu pardon bi yanlışlık oldu :D
soner benide yaz zaten bana çıkmaz piyangoda bile amorti vurmuşluğu yok bende kardeşime veririm benim koca kaskı kullanıyor
kaliteden once hic kaskı olmayan yada fllface kaskı olmayıp mecburiyetten yarım kask takanlar var kısacası ihtiyacı olanlar icin yapılmıs birsey marka yada gorsel olarak begendiginiz icin isim yazdırmak biraz garip buldum k.bakmayın bu benim sahsi dusuncem ayrıca m beden size kucuk geliyorsa s beden kafanıza girmez heralde.Size L beden oneririm.
Canı gönülden tebrik edilesi bir davranış olmuş. İnşallah, en çok ihtiyaç duyan kişiye gider.
benide yazarmısınız
beni de yazın 20 liralık kaskla allaha emanet geziyorum. ayrıca davranışınızı tebrik ediyorum.
Bir gün hepiniz ölceksiniz biz hızlı olanı seçtik.
seni tebrik ediyorum kardeşim valla helal olsun
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)