Klasik cevap.Motosiklet Tehlikelii
Reklamlar
-
Kardesim Anneni fazla kafana takma ne anneler biliyorum basta karsi cikipta motorcu olan Benim babamda motorcuymus gencliginde 16 yasima kadar bende motor istemistim sonra artik ona guven vermeye basladim trafikte bilinc oldugumu gordu iyi kotu bi cup aldik sorunluydu herseyi ile biz ilgilendik adam ettik onu motor felan yaptik. Tesisatini felan elden gecirdik hala biniyoruz satmaya kiyamiyor. Sen once babani kandir al motoru gerisi sorin degil kiyamazlar aileler cocuklarina.
Reklamlar
-
Motosiklet kaza haberlerini ailenden uzak tut. Ben bile bu haberleri duydukça acaba diye düşünüyorum. Sonra geçiyor.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
yürekçe adlı üyeden alıntı
ben olsam ben de sana şu andaki tecrübe ve yaşına bakarak motor almazdım....
sen olsan kendine motosiklet alır mıydın?
sebeplerini kendine açıkça anlat, sonra aynını annenle konuşurken yap...
sen ona empati kur, o da sana kursun....
ulem seni bu yüsden seviyom beaaa
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
-
Kardeşim aynı durumu bende yaşadım önce kask mont eldiven aldım bunu gören anne ben sana motor yok demedimmi bu ne şimdi anne sözü dinlenmiyormu, ben neyim bu evde, anne deme bana, o motor bi gelsin tekerleklerini kescem(ki bu hala geçerli kescem diyor allahtan uzaktayım ) sözlü taciz terlik gibi şeylere alışıp sonra alıcaksın, mesala 2 gün önce cumartesi günü arkadaşıma motor aldık ve annesinin gönlü yokmuş sordum ne dedi evdekiler diye verdiği cvp : Bir hayırlı olsun diyenim yok )
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
Doğru haberlerdende uzak tutmak lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Iste ben oyle olmasini istemiyorum ailecek gidelim motorlara bakalim secelim alalim fln :D istisnalar dısında yok oyle bi dunya dediginizi duyar gibiyim :D
-
10 yılı aşkın süredir motor üzerindeyim daha motora binmemi isteyen tek kişi bile yok
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Dostum sabah öğle akşam aç karnına sürekli konuyu açacaksın yağlayıp ballayıp anlatacaksın, artı yönlerini bir bir sayacaksın, korumalarımı alacam adam gibi kullanacam diyeceksin, kesin çözüm verir ;)
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
Gerçekten hevesin varsa almak istiyorsan kimseyi dinleme git al
-
bir cadaloz motoruyla annenin gözleri önünde seni artçı yapacak.
-
Kesin cözüm diyosunuz yani :D
-
quick-pro adlı üyeden alıntı
Kesin cözüm diyosunuz yani :D
Tek çaren dostum aksiyona yatıracak paran yok malumumuz üzerine, usul usul tatlı dille empoze edeceksin isteğini.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
bende aynı senin durumundayım. ama 1,5 senedir para biriktirdim. şimdi ehliyetimi alıyorum. güvenlik ekipmanlarınıda hallettim sayılır. sıra geldi motora. bi 800 lira daha biriktirirsem çekicem altıma PCX imi gelicem kapının önüne. tek çaresi bu gibi :D
-
Ya iste ben onlarsiz alamam :D
-
her akşam eve gittiğinde suratından düşen bin parça olsun.. Hergün toplu taşıma ile ilgili başka hikayeler anlar, bugün yanımdaki adam ter kokuyordu geberdim, 3 saat otobüs bekledim, minibüsün tekeri patladı, metronun vagonu parçalandı...vb gibi.. Sonra ailenle dışarı çıktığında motorla yanınızdan geçenlerin arkasından aval aval bak ama devamlı büyük küçük pahalı ucuz her motorun arkasından bak (bende işe yaradı) sonra kendi imkanlarınla önce korumalarını al, al ama mesela odanda hep yatagın üzerinde serili olsunlar.. Sonra gene kendi imkanlarınla ehliyetini al.. Sendeki azimi görsünler o zaman ikna olacaklardır... Ha hiç olmadı babana kendisi için bir makina aldır.. Sende nasiplenirsin
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Metronun vagonu parcalandi :D tm denicem bunlarida
-
Kimseyi bu konuda ikna edemezsin(motor tecrübesi olanların bir kısmıda dahil ) al koy eve 3 gün kullanma motoru evdekiler alışsın incelesin sonra kısa kısa turlara çık motoru önemsemiyormuş gibi takıl sonra herşey düzelir...
-
Benim annemde babamda motordan hiç hazetmezdi hatta benim motor alacağımı bile akıllarından geçirmezlerdi.Birgün yürürken motor gördüm hoşuma gitmişti.Girdim dükkana biraz bakındım ve aldım.Ama kimsenin motor aldığımdn haberi yoktu.Ben motoru eve getirirken sokakta ilk anneme yakalandım ama çaktırmadım basıp gittim.Bir saat sonra eve döndüm.Annem asık bir suratla 'hayırlı olsun' dan başka birşey demedi.Asıl mesele babamdı.Kendisi gençken artçı olarak bindiği mobiletin kumsala dalmasıyla motor hayatına başlamadan son vermiş.Benimde o güne kadar motor kullanmamı hiç istemezdi Motor aldığımı öğrenince kızdı etti.Bir süre sonra kendisi meraklanmaya başladı.Ona da motor sürmesini gösterdim Şimdi ikinci motorumu aldım Eminim İzmire gitsem bir tur verde bineyim diyecek.Amacım benim gibi yap demek değil sakın yanlış anlama Ama her motor sevdalısı gibi bende bu yoldan geçtim ve ancak böyle çözebildim Umarım sen daha barışçıl yollardan halledersin.En önemlisi kimseyi kırmamak.Saygılarımla.
-
işallah barışçıl bir yolla çözerim aslında şuana kadar ne düşündüysem ve kafaya koyduysam(çoğu ailemin karşı çıktığı şeyler) ailemi ikna ederek hallettim.ama motor biraz ağır kaçıyor yani sonuçta büyük bir konu yani halletmesi zor.bu arada tezer abi(isminiz mi tezer onu da bilmeden tezer dedim ama kusura bakmayın)ankarada yaşıyormussunuz.ankarada motor sürmek kolaymı.kolay derken dahamı rahat.
-
Mersin İl Temsilcisi
quick-pro adlı üyeden alıntı
Metronun vagonu parcalandi :D tm denicem bunlarida
hee ya, metroyu su bastı, tramvaya meteor düştü, vapuru kasırga vurdu filan dersen evden bile çıkmana izin vermezler bence..
makul şeyler söyle, mesela;
hadi beni ehliyete yazdırın diyerek başla...
sonra ileri sürüş kursuna kaydol
sonra motor al..
sakın ileri sürüş kursuna aytaşı düştü deme olur mu??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)