allah nazarlardan sakınsın güle güle binmek nasip olsun kırmızı da çok dikkat çekiyor ya hayırlı uğurlu olsun dostum
allah nazarlardan sakınsın güle güle binmek nasip olsun kırmızı da çok dikkat çekiyor ya hayırlı uğurlu olsun dostum
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin baya güzel bir motor.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız uzun yıllar binin inşallah. Sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz ?
hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
kazasız belasız hayırlı sürüşler
https://www.facebook.com/gencal1
Hayırlısı olsun.Kazasız nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sağlıkla sıhhatle bin.
hayırlı olsun tekerin düz bassın
egzantrik zinciri ve gergisi değişti ufaktan ses yapıyodu 7-8 bin daha gider dediler ama ben huylu oldugum için değiştirttim.
---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:21 ----------
rr tabikide daha çok yorar ama f de çok kolay bi motor değil. uzun yol yapılır mı yapılır ancak en az saat başı dinlenmek isteyeceğinde kesin. ben istanbul sakarya arası 100 - 120 arası gitsen 1 saat tutacak yolu 100 yeri gelince 140-160 kapatarak gittim ama yine 1 saatte gittim çünkü 20 dk da bi mola verdim
cbf150 - 35.000 km, cbr 250r 9.000 km, Cbr 600f 35 km ::=)))
Valla alinabilecek modeller listeme ekledim ayni fiyata bulursam kacirmam bende 100 km de sakin kullanimda 5.60 litre yakiyomus. 4 silindirin burasi kotu iste....
Hayırlı olsun güzel seçim güle güle kullan tekerin düz bassın
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
hayırlı olsun...kazasız belasız kullanırsın inşaallah
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
hayırlı olsun güle güle kullan. Yanlız montun altına giydiğin polar sanırım düğmesi var depoyu çizmesın dikkat et. Arkadana aldığın kız yada erkek parmağında yüzük varsa çıkarttır tekrar hayırlı olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
Darısı bana inşallah
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)