Motorsiklet ustaları buraya bi baksun yada konuyu bilenler acil
Reklamlar
-
merhabalar arkadaşlar kıza ve öz olarak konuya giricem yaklasık 2 ay önce belderia cd250 marka motorsiklet aldım. baya övdüler hız konusunda eski motorumu satıp aldım yalnız bi sorunum var motorsiklet devir almıyor, boşda gazı diplediğim zaman en fazla 9(bin) devir çeviriyor bu tip normla motorlar 10[binden] aşağı çevirmiyor bunun üstende 13 bin gösterde var. yalnız vitesde bunuda yapamıyor buguün şehrimizin en iyi ustasına bıraktım motoru komple indirdi baktı, bakmayada devam ediyor fakat bişey bulamadı. stratör yani ateşleme sisteminden tutunda bobin ve contalarına kadar herşeyine baktı değiştirdi fakat sonuç aynı size soracağım :
bunun başka bi nedeni varmıdır varsa bilgilendirseniz sevinirim.
iyi forumlar
Motor örnek resim;
Reklamlar
-
buna akaben motorunda başka ne gibi sorunlar var açıklarsan konuya daha ehil olan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır.mesela (çekiş düşüklüğü, sürat,gaz verirklen boğulma ,subap sesi )gibi
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
motorda başka hiç bir sorun yok. gaz yemesi fealn mükemmel diyebilirm boğulma sıfır tek sorun devir almaması.
-
motoru 0mı aldın? şuan kaç km. de? son hızı kaç?
-
yapmayın ya tek silindir boşta 9000 çeviriyorsa yolda 7000 çevirsin yeter honda 600 RR mı bu 10000-12000 çeviricek olmaz öyle şey
-
Mersin İl Temsilcisi
-
evet kardeşim motor sıfır alındı 1500 km oldu hemen hemen rodajıda çok güzel yapıldı. kardeşim arkadaşda kuba cg 150 var 5 vitezde 10 bin devir çok rahat şekilde çeviriyor. daha önceden çelik sk 100 m vardı 13 binden fazla devir çevirirdi 5 vitezde sen ne yin tribindensin inanmayada bilirisn sana kalmış.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)