o şekilde her zmana dengesini sağlayamaz diye düşünüyorum, kimisi cup scooter demiş ama tek elle olmaz bu iş,
bu kardeşimize hayır sever bir iş sahibi veya iş adamı bir iş versin sannedersem işten çıkarıldı iş bulundumu acaba ona bulunmadıysa mutlaka sitede hayır sever iş adamlarımız vardır bu kardeşimize böyle azimli kardeşimze iş vermelerini diliyorum yapabilecegi masa başı veya ofis boyluk gibi vs.. işler
Umarım başka türlü bir iş bulursunuz ama işinizi kaybetmenizi sizin karıştığınız bir kaza yüzünden etrafımdan birini (ya da herhangi birini) kaybetmeye yeğlerim.
İşinizi kaybettiğinize çok sevindim ama umarım en kısa zamanda kolaylıkla yapabileceğiniz ve çok daha fazla para kazanabileceğiniz bir iş bulursunuz.
Allah buyuk. Bundada vardır bir hayır..
Aslında hayır olandadır..
Sen o sekilde arac kullanırken bir insanın hayatına mal olabilirsin kendi hayatına mal olabilirsin.
Evet haklısın bu konuda yani bu devirde işsiz kalmak kolay birşey degil ama unutma ki Allah verir bir yerden rızkını..
Ama bu sekilde olmaması sanırım daha dogru. Yani motosiklet uzerine..
Heleki iki ayaklı hayvanların demeye dilim varmıyor ( hayvanlar bile karsısındaki canlıların canını yakmaya cekinir ) hayvanlara hakaret olur, yasadıgı bir ulkede daha saglıklı ve daha risksiz bir iş illaki bulunur. Allah illaki bir kapı acar sana..
Rızkını kestigi kulun zaten canını alırmıs..
İnsallah aklımda bulunsun bir yer olursa senin icin hayırlı bir kapı haber veririz insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)