Konusu açılmışken bende o konuda bişey sormak istiyorum aslında. Bu kırmızı üzerine beyaz şeridi olanlar bildiğim kadarıyla ilk nesillerden. Ben o rengi çok beğeniyorum ama ilk nesil olduğu için çekiniyorum. İlk nesillerde radyatör fanı dışında başka herhangi bir sıkıntı var mı acaba? Kısacası alsam pişman olumuyum ?
Olay fanın veya radyatörün arızalanması değil. Daha önceden arızalanıp ne gibi işlemlerden geçtiğidir. Belki pistonlar, silindirler zarar gördü ve arkadaş onlara baktırmayarak yeni fan taktı yoluna devam etti. Nereden bilebileceğiz? Herkes kullandığı malın kıymetini bilemiyor maalesef. Bir malın kıymeti, onun değeri kadar ölçülmez. Sahibi olduğun şeye bakacaksın ki, sen de üzülme, senden sonra kullanıcaklar da üzülmesin...
İkiciel her ürün alırken risk her zaman vardır. Bu bir tek calibre için geçerli değil elbette.
Önce emniyet, sonra hareket...
Zaten motosikletde ikinci ele hiç güvenemiyorum ben. Rodajı nasıl yapılmış, motor yatmış mı kalkmış mı, hararete maruz kalmış mı vs net bilemeyiz ki sonuçta. Sırf bu yüzden başlangıç motorumu, beni maddi olarak zorlayacak da olsa sıfır almayı düşünüyorum. Zaten önceki mesajımda da 0 km 1. nesili baz alarak sormuştum. Söylediklerini baz alırsak 1. nesil 0 km alırsam ve hemen fanı değiştirsem bir sorun çıkmaz heralde? Fiyat gerçekten harika çünkü.
Ben size net bir fikir veremem. Bazı arkadaşlar fan ve radyatör sıkıntısı yaşadı. Fakat bu sıkıntılar herkes de olacak diye bir kaide yok elbette. Belki hiç sıkıntı yaşamazsınız. Fakat genel kullanıcı yorumlarından yola çıkarsak, radyatör ince olduğundan çatlama yapabiliyor ve fan zamanla bozulabiliyor. Bu ikisinin maliyeti bana 500 TL'ye geldi. Siz garantiden değiştirirsiniz orası ayrı. Fakat parçalar orjinal olunca sorunların devam etme olasılığı da var. Ben o yüzdendir ki cebimden masraf yaparak çok daha iyisi yaptırdım...
kawasakili bi herif vardı her hyo konusuna sazan sazan atlayan ne oldu o çocuğa çok özledim yeminle
kardeş bumoto da güzel makinedir hyo da
paran hangisine yetiyorsa onu al
zamanla kendini toparladıktan sonra gönlünün istediğini alırsın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
o ne laaaa, ne duydum ben bu marka ve modeli ne de görmüşlüğüm dahi yok.
lakin, ben hiç norton da görmemiştim ama efsanedir...
diyeceğim şu ki, kendi sitesi verilende bu makinaya 210 km mx hız denmiş...
bir de 100 km de 3 litre yakıyorsa kesin alınır derim. üstüne öpücük bile verilir
TEKNİK ÖZELLİKLER
SİLİNDİR HACMİ : 249.2 CC
MOTOR TİPİ : Tek silindir 4Zamanlı 4 Subaplı (DOCH)
SOĞUTMA SİSTEMİİ : Su Soğutmalı
MOTOR GÜCÜ : 29Hp
ŞANZIMAN : 6 İleri
MARŞ SİSTEMİ : Elekrtrik
ATEŞLEME TİPİ : CDİ
YAKIT KAPASİTESİ : 19 Lt
AKTARMA SİSTEMİ : Zincirli
UZUNLUK : 1990mm
GENİŞLİK : 700mm
YÜKSEKLİK : 1200mm
BOŞ AĞIRLIK : 142Kg
ÖN FREN : Çift Disk
ARKA FREN : Disk
ÖN LASTİK : 110/70-17
ARKA LASTİK : 150/60-17
ÖN AMORTİSÖR : Ön iki
ARKA AMORTİSÖR : Arka Tek
AKÜ : 12V-12AH
TAŞIMA KAPASİTESİ : 195Kg
MAKSİMUM SÜRAT : 210Km
GARANTİ SÜRESİ : 2 Yıl
http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=75
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Öncelikle aramıza hoş geldiniz :D! Uzay yolculuğunuz nasıldı? İyi geçti mi? Lakin bir kaç aydır dönüyor konusu .
HP değeri ve max. hız dışında denilenler doğru olmakla beraber, motosikletin gerçekten tüketimi çok düşük . Forumlar altın da paylaşımlarımız mevcut.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...bre-250cc.html
fiyat konusunda şöyle bir şey söyleyeyim
şimdi ben traktör aldım 60000 tl ama bunun lisete fiyatı 68000 tl bu nasıl oluyor neden bu kadar ucuz dediğimde
bayiiler fabrikadan 20 traktör peşin para ile alıyolarmış fabrika bunlara bilemem yüzde kaç indirimli veriyormuş ama bunlar tane işi veya taksitli alsa liste fiyatı ve üstünde satışlar yapıyorlar.o yüzden bayiiden bayiiye farklılıklar olur.
byseal yanturdamı gördün calibreleri incelemek lazım
Arkadaşlar Ankarada Bumoto Calibre kullanan var mı ?
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...
Konuştuğum bayi, (Mega Motor) Peşin 6000TL fiyat için bana vermiş olduğu bilgi şu; Fabrikadan adresine göndeririz demişti. Ben Uşak'ta ikamet ettiğimden dolayı adresime gönderebilir misiniz dediğimde aldığım cevap bu oldu. İlk nesil olduğunu sanmıyorum. Bana ayrıntılı bilgi verebilmek için numaramı aldı kısa zamanda geri döneceğini söyledi. Ayrıntılı bilgi elime ulaştığında sizide aydınlatacağım. İyi forumlar...
MEGA MOTOR MAĞAZALARI - ÜMİT TURZ. İTH. İHR. İNŞ. TAAH. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
Bulunduğu ilçe : ALANYA
Telefon : 0242 511 92 77
Faks : 0242 511 92 77
E-mail :
Adres : KEYKUBAT BLV. ALANYUM KARŞISI NO:256 ALANYA / ANTALYA Bayi bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)