Selamlar,
Bu haftasonu için yok mu şöyle bir gezi planı, gezi rotası İstanbul için Havalar gayet güzel gidiyor. Hakkını verelim.
Selamlar,
Bu haftasonu için yok mu şöyle bir gezi planı, gezi rotası İstanbul için Havalar gayet güzel gidiyor. Hakkını verelim.
ehliyetimi alamadım daha bağcılardan randevu alamıyorum her zaman dolu bu nasıl iştir anlamadım ya bak her fırsatı kaçırıyorum :S
inşallah ya beykoz tarafını da çok merak ediyorum istanbulu alt üst edeceğiz inşallah
ahh ahh motorum 100 cc olmasaydı her yere gotururdum sızı
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
yokmu harbiden çıkan gezen hemen gelebilirim yarında olur bugünde :D 4 leventteyim
bende gelebilirim yarın hava güzelmiş zaten. eğer bi yerlere gidecekseniz hem tanışmışta oluruz
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
hakket yarin ufak bi gezi mi yapsak
bnde de b var a2 de alıyımda bnde fırsatları kacırmıyım
aslnda havada guzel ortakoy gidip kumpir yemek vardı :D
yarin bi ortakoyde kumpir orafanda baska bi yere gecmek fena olmaz aslinda
ben uyarım ama Ortaköy trafik kalabalık
bence ya riva taraflarına gidelim yada rumelifeneri tarafları garipçede güzel bi kahvaltı yapabiliriz
garipçeden fenere 5-10 dk fenerde kaleye gideriz sopnra köyde bi çay içer isteğe göre kilyosa gidilit yada dağılırız
Rumeli feneri yolu :
buda garipçe: soldaki beyaz bırandalı yerin kahvaltısı çok ii
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
rivaya gideceksek ordada çok iyi mekanlar var rivaya gelmeden çiçek restoran var dere kenarında
tabiki yuregın cc si fakat 250 500 cc motorlarla gezerken 80 le gıtmek sıkıntı olabilir . ama degiğim gibi uygunsa her yere gıderım 150 cc le 200 km durmadan gıttıgım oldu zaman bakımından uygun olan her gezıye gelebilirim ikamet sarıyer bu cevrede gezı yapıla bılıcek yerler var
BAKINIZ http://sariyer.neredekal.com/gezilec...rihi-mekanlar/
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)