o zaman cumadan birimiz başlık acarız tekrar gezeriz :D
o zaman cumadan birimiz başlık acarız tekrar gezeriz :D
bence perşembeden açmak lazım.saran söyleyelim de açsın ortamı alevlendirsin
salı günü izinliyim ama iki hafta sonra hafta sonu izinliyim ona göre beyler bayanlar ozamanada bir gezi düzenleyelim mutlaka
ben geçen hafta gelemedim saranlarla. nasip kısmet olursa bu hafta gezi olursa anadolu tarafına sabah kahvaltı ile başlayarak beykoz anadolu kavağı tarafına gezi yapılabiir. geniş katılım oldukça geziler daha zevkli olacaktır sanırım
o zamanda gezeriz sıkıntı yok :D hava güzel olsun yeter
ehliyete yazıldım bugun taa 29 haziran da sınav varmıs agustos ta anca elmde olucak ehliyet :D B ehliyeti ile takılcaz artık grupca gezilerde ben en orta olurm artık polis cevirmesin diye
Pazar günü Polonezköy, Riva, Yoros kalesi yollarında oldukca SS motor gördüm. Nerde bu forumun küçük cc leri scooter ları? nerelerde geziyosunuz cemaat
biz buradayız TANIMSIZ... hafta sonunu bekliyoruz sen nerdesin?)))
geçmiyor valla ehliyetsiz trafikte sıkıntı yusuf lar basıyor sonra
dogrudur ilk zamanlar da oyle oluyor sonra alısıyorsun
yapılan geziyi kaçırdım . Önerim var
motoru yeni aldığım zamanlar şile taraflarına sık gidiyodum.
e5 üzerinden gebze yoluna ordan kerpe - ağva - şile - kartal yapmıştım sonbahardı araba kalabalığı yoktu .
keyifliydi . rotada değişiklikte yapılabilir acemiydim ondanmı biraz yorucu gelmişti.
anadolu yakasındayım bu arada.
bidahaki geziye gelmek isterim .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
aslında akşam akşam da gezilir de trafik polisleri ne çarpılırım diye tırsıyorum
şile olayı bende 150 mc varken kandıradaki evden gelirken o yuolu kullanıyordum . acayıp yoruyor uzun yol sıkılıyosun bi sure sonra . fakat hafta sonu durumlara göre gezi olursa ön saflarda gelebilirim . artık motorumun zırıltıları yok yokus cıkarken gene zorlansada daha rahat gidiyo sanki bi bakım yaptım . yani eger 300-500 le gitmiceksek 70 - 80 bana uyar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
evet aksam biyerlerde takıla biliriz hafiften turlaya bilriz
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
su bi gercek polis artis artis gezenlere kask takmayanlara ve plakasız kullananlara uyuz o yuzden durdurur . ben kac sene ehliyetsiz kullandım gbt dısında durdurmadı polis . ehliyeti aldım gene durdurmadı . taaki orjinal plakamı kucuk plakayla degiştirinceye kadar . =) . ama siz genede 1 hafta daha bekleyin artık ehliyetinizi ıslatmak icin toplanırız :d:D
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
bana kesin özel mesaj atın dolaşıcağınız zaman aman haaa unutmayın beni
ruhsat falan her şey tamamda plakayı takamadım plakalık yerleri uymadı birbirine sanayide gitmem gerekiyor pazartesi salı ya kadar plakasız kullanacağım çarşamba da ehliyet elime geçecek inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
berk hangi semt desin sen yakınmısın yakın isen akşamları falan bir araya gelip birlikte vakit geçiririz bir kaç kişi daha bulup
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)