Bence hiz cokda problem degildi sonucta hemen hemen ayni son hizlara sahip motorlardik aslinda sen o motora 110 luk ust kapak piston vs taksan her turlu isini gorur gibi grliyor bans
Bence hiz cokda problem degildi sonucta hemen hemen ayni son hizlara sahip motorlardik aslinda sen o motora 110 luk ust kapak piston vs taksan her turlu isini gorur gibi grliyor bans
satmaya calısıcam eger 1 ay satılmazsa öyle bisey deniyicem zaten daha iyi olacagını snaıyorum
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
bir katılan olarak ben de teşekkür ederim bu ilk gezimdi güzeldi inş tekrar gezilerde buluşuruz.
Arada yeni bir rota bulup gidilebilir aslinda
o yeni rota anadolu feneri, riva olur aslında ...)))
aynen olabilir :D haha pazar günü yapsakmı
cumartesi olmadan pazara söz veremem
fakat oraya giderkene tavsiye olarak soyluyorum arabalı vapurla karsıya gecip sadece sahil den hic bozmadan eze geze gitmek olacaktır . en keyifli sürüs oyle oluryor
TECRUBE = 250K +
Tamam o zaman Cuma, Cumartesi günü tekrar açarız konuyu ))
evet o sekilde yapalım bence ben uyiyim azcık iyi geceeler cumleten :D:D
TECRUBE = 250K +
Allah izin verirse bu pazar ya da Cumartesi tekrar program yaparsanız geleceğim inşallah. Cb125e ile tozdururuz biraz
Skolyusk CB125 leri almıyoruz malesef)))=
Bu gün yarın için trafik şubeden randevu aldım bağcılara gidip evraklarımı teslim edeceğim sonunda bir haftada anca çıkarırlar sanırım
bu hafta sonu pier lotti yada uskudar kız kulesinn oraya fln gidelim havalarda ısındı deniz kenarı caylar muhabbetler motorlarlada foto cekeriz manzaralı ohh miss
ben bugün ve yarın izinliyim ya 6 haftada bir cumartesi pazar izin yapıyorum arada benim izinl,i günlere özel geziler düzenlenmesini Talep ediyorum yoksa şikayet ederim polis abilerime sizleri izinsiz motorsiklet yarışı yapu bu çocuklar derim ona göre başrol de saran varderim
saran varsa ben yokum gelmem vay sonra crptonu geçiyorum üzülüyo her türlü gezilere rotalara hazırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)