tek konuyu acan arkadas yok galiba
tek konuyu acan arkadas yok galiba
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
aslnda bir gun pierre loti de kahvaltı yada boyle cay kahve fln yprsak ehlytsizde olsam glrm cnku topkapıya yknm ordan gidilyr ykn mesafe bnm icin
pierre loti guzel yer bi aksam gidilebilir gayette guzel olur
TECRUBE = 250K +
siz biyere gidemessiniz ata binen üsküdarı geçti pazar günü bitti siz hala şurayamı gitsek acaba'dasınız
bulusmamız saat 1 de maslakta toplanıp rumelı fenerine gidilecek eger isterseniz katıla bilirsiniz . biz sadece beyin jımlastigi yapıyoruz bıdahaki gezi diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Şu an 5 kullanıcı var. (4 üye ve 1 konuk)
antilop_skul xanka+ farcob berk_cglr
TECRUBE = 250K +
Ilk resim benden
ve gezi bitti.....
buarada resim nasıl yükleniyor buraya?
Evet ben bakınmakla yetineyim yükleyin resimleri de göreyim işe gitmeden
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
saran senin resimler çıkmamış abi sadece bir tanesi var
kaç kişi katıldı arkadaşlar nasıl geçti anlatın bakalımmm nereleri hakladınız
guzel fotolar yalnız yolda giderken yada yol kenerarında durup motorları yanyana koydugunuz bir foto yokmuydu :D yada onde giden motorun artıcısı arkadaki motorları cektigi bir karede olsa guzel olurdu :D
önde ben gidiyordum fakat fotograf makınasını sarjda unutunca hic çekemedik . guzel geziydi öncelikle
MASLAK ta bulustuk sonra
HACIOSMAN dan
ÇAYIRBASI sonra sahilden
SARIYER sarıyerden
RUMELİKAVAGI oradanda köy icinden yukarı fener yoluna cıktık feneryolundan
GARİPÇE ye gidip GARİPCE KALESİ ne gittik . garipce kalesinde birkac foto ufak gezi
RUMELİFENERİ ndeki restoranta gidip tıkındık oradan
RUMELİ FENERİ KALESİ ne gectik ve gezimiz burada son buldu. katılanlara tesekkurler mutlaka birdaha gezi yapalım derim .
TECRUBE = 250K +
Ulan trafik sube bize neleri kacirttin ne guzel bizde gezicektik neyse en yakin zamanda bu ekip ve daha fazlasi gene duzenleyelim
aynen en kisa zamanda tekrar bi gezi lazim gayet zevkliydi konuyu acan arkadas da olaydi
benim öncelikle motorumu satıp daha hızlı bıse almam lazım yokuslarda sizi üzdügümü düsünüyorum =) . ( gulumsemek sirinlik icin hihahaha )
TECRUBE = 250K +
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)