Özellikle bursadaki arkadaşlardan yardım
Reklamlar
-
Öncelikle s.a arkadaşlar , bursada son sınıf üniversite öğrencisiyim , nasip olursa önümüzdeki ay mondial 125 mh drift alıcam , bursada hangi bayiyi önerirsiniz motorun kargoyla gelmesi gerekiyor nedeni ise daha önce vitesli motor sürmemiş olmam bütün bayilikler kargoyla gönderim yapıyor mu , motoru nakit alıcam , plaka ruhsat sigorta herşey dahil toplam ne kadara mal olur , driftin fiyatı sitesinde bildiğiniz üzere 2800 tl nakit alımda fiyat da oynama olur mu ? plaka ruhsat sigorta vs. işleri bana ne kadara patlar , yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Sorularını sırasıyla cevaplayayaım. Bursa'da Aydın bisikleti öneririm. Mondial bayii. Motoru kargoyla nereye götürmeyi istiyorsun. Bursa içi ise çalışanları sana teslim konusunda yardımcı olurlar. Yada bana motoru almadan önce özelden yarın alıcam diye haber ver ben bırakayım evine. 2800 tl olan motorun tüm masrafları içinde fiyatı 3600 lirayı buluyor. Malum buda sigortadan dolayı çıkıyor bukadar. Kullanım tecrüben yoksa sana eğitim de verebilirim. Daha ne....
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
crocuta bence search16 nın yakasına yapış bırakma
-
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
search16 adlı üyeden alıntı
Sorularını sırasıyla cevaplayayaım. Bursa'da Aydın bisikleti öneririm. Mondial bayii. Motoru kargoyla nereye götürmeyi istiyorsun. Bursa içi ise çalışanları sana teslim konusunda yardımcı olurlar. Yada bana motoru almadan önce özelden yarın alıcam diye haber ver ben bırakayım evine. 2800 tl olan motorun tüm masrafları içinde fiyatı 3600 lirayı buluyor. Malum buda sigortadan dolayı çıkıyor bukadar. Kullanım tecrüben yoksa sana eğitim de verebilirim. Daha ne....
Coşkun abi yapacağını yapmışşın Crocuta Coşkun abi (Search16) sana her türlü yardımı yapacaktır eğitim konusunda şüphen olmasın.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
-
abi kargoyu evim görüklede olduğundan sordum yani yine bursa içi şimdiden çok sağol yeni yalavo üzerindeymiş aydın bisiklet bulabilirsem gider bi konuşurum mutlaka , plaka ruhsat 300 fln diye hesaplamıştım kendimce , 3100 u gelir diyodum , zorunlu trafik sigortası 500 tl çok pahalı değil mi
-
Tamam ben brakirim motorunu ve seni alinca istersen. Fiyat konusundaki farkta bayi fiyatindan degisebilir. Yarin oradan gecicem senin icin sorayim. Yanliz bana ilk diycekleri sey sezon aciliyor fiyalar degisecek.:-)
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
sağolasın usta geçerken bi soruver sana zahmet.
-
Sıfır çin malı alacağına ikinci el japon al.Ybr veya cbf alabilirsin.Hatta biraz zorlarsan sıfır cb125 bile alabilirsin.Çin malı başını ağrıtır , sürekli arıza çıkarır.Ben de Bursadayım.Her türlü yardımcı olurum.Sahibinden.com a gir.Japon motorlara bak.Japonun ikinci eli bile 5 tane çinli eskitir.Asla yolda bırakmaz.
-
Hacı sağolasın teşekkür ederim bende bu foruma yeni üyeyim ama 7 yıldır takipçisiyim her gün girer elimden geldiğince okurum , mondialin bu son vitesli modellerinde (drift , vulture , mc-x roadracer) büyük problem yaşayan duymadığım için ve görünüş olarak da bana yakışıklı geldiği için drifti düşündüm. Bütçede malum öğrenci olunca en fazla bu kadar oldu. Böyle 20 binde bi ybr almak da gönlümden geçmedi. Bu fiyatada Salcano wolf s ve driftten başka alınabilcek motor bulamadım , umarım başım ağrımaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)