sa arkadaslar tekrar 5000 tl civarındaki bütçemle acaba başlangıç olarak yo nasıl olur 250 r leri çok hoşuma gitti tavsiye edermisiniz lütfen yardımcı olurmunuz.
sa arkadaslar tekrar 5000 tl civarındaki bütçemle acaba başlangıç olarak yo nasıl olur 250 r leri çok hoşuma gitti tavsiye edermisiniz lütfen yardımcı olurmunuz.
ağır gelir bence.. hem racing oluşu,hem performansı, bakımı vs gibi şeyler için alışman uzun sürebilir. tavsiyem o paraya 150 cc commuter alıp başlamandır. hem kaza durumunda daha ekonomıktır, hem kıvraktır alışman daha iyi olur.
TRANSALP XL700
hem saglamlık hemde kullanabilirlik ama racing cok hoşuma gidiyo bulundugum ilçede hiç böyle bi makina yok tek olsun benim olsun istiyorum ..
Al bence, hyosung iyidir. 250 cc ağır gelir süremezsin diyenlere bakma, öğrendikten sonra herşey kolay. Tır sürmeyecen sonuçta.
kardeşim cbfde düşündüm ama boyum 1,85 ufak glir die düşünüyom
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
ankarada bi tane buldum ama yan yatmış ufak tefek ezikleri filan var 200 kmde 2008 hyo işte bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250-r-116996559/detay
Onun kilometresinde bir yanlışlık olmasın. İlk sahibi ve 2008'den beri 198 km mi yapmış?
o fiyata temiz 250 bulamassın benim tavsiym cbr125 al 2009-2011 arası 5bin e bulman mümkün
gosterdiğin motora gelince belli ki adam aldı ilk günlerde düştü bitarafını kırdı ailesi yasaklamıs motoru o motorun 5 yıl yatmış olma ihtimali var sorun çıkartabilir
5bine alacağın gt250r %99,9 patlaktır. Başına bela açarsın. Bumoto calibre bak derim
5000 TL ye alacağın motor GT250 comet olabilir. Biraz paran olunca sıfır 250R alabilirsin. Daha garanti olur.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
cbf 250 de bakabilirsin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
na garip ülke ya 5000tl var ve seçenek yok
ya patlak bir 10 yaşında
ya çakma bir 2-3 yaşında
yada sıfır çakma
birde aynı paraya 125c scooter var ona daha çok gülüyorum..
yazık la bize.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hyosung kalıbında bir motoru başlangıç için uygun bulmuyorum
hyosung bir kaç arkadaşın dediği gibi ilk başlangıç olarak tavsiye etmem apache rtr 150 yada 1 ilanda görmüştüm gelmedi sanıyordum >Türkiye'ye ama rtr 160 var 1.80 boylarındaki insanlar için uygun bir sele yüksekliğine sahip ve kalıplı.(yakıt tasarrufunu saymıyorum bile) hemde racing tipi var cbf 150 ye göre yinede karar senin. Hem ilerde 250r ye geçmeyi yine düşünürsen biraz daha para biriktirdiğinde tabi temiz 2. el bir motor almanı ve sürüş becerilerini geliştirmeni tavsiye ederim racing e geçiş için
arkadaşlar bende bu makinanın 250 naked versiyonunu düşünüyorum bütçem aşağı yukarı bu rakamlar tavsiyeniz ne olur bu makine ile ilgili alırken nelere dikkat etmek lazım bir 250 cc motor normal koşullarda ömrü kaç km dir ?
kronik rahatsızlıkları var mı bilgisi olanlar bizleri bilgilendirebilir mi ?
hyonun 100bin km yi görmesi için 110km hızı hiç geçmemesi geçilmemesi lazım öbür türlü ne kadar iyi bakarsan bak 60-70bin km gider çokta sorun değil verirsin 1500tl bi 60-70bin daha
BENde çinli bi motor vardı 2009 da gözüm gibi bakıyodum ama hep bi sorunu vardı hiç bitmedi 6000km de yolda bırakmaya başladı sattık :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)