Istanbulda a2 ehliyet veren firmalar? (gelişim dışında)
Reklamlar
-
Bugün gelişime başvurdum ve yerlerinin olmadıgını ögrendim. Taa temmuza yer varmış ki ben yazın istanbulda olmuyorum katılmam mumkun degil. Gelişim dışında bildiginiz başka kurslar varsa lutfen yazın veya özel mesaj atın. Acilen ehliyet almam lazım da :/
Reklamlar
-
selamlar, ilk seçenek olarak www.motoregitim.com sitesini bi görün.
-
Benim bildiğim kadarıyla temmuzdan önce hiçbir kurs kayıt alamıyo çünkü başvurular sona ermiş. Temmuzda almaktan başka şansınız yok gibi görünüyor.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
escapesus adlı üyeden alıntı
inceliyorum tesekkür.
Mayıs ortasından önce ehliyet alamassam bir hayal suya düşecek ooff of :/
-
danger0 adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim kadarıyla temmuzdan önce hiçbir kurs kayıt alamıyo çünkü başvurular sona ermiş. Temmuzda almaktan başka şansınız yok gibi görünüyor.
danger0'a katılmak zorundayım, MEB yılda 4 kere ehliyet sınavı yapıyor, en yakını 22nisan + 20küsür mayısta olanı haziranda en erken alınabiliyor yani, ve ziraat bankasına yatırılması gereken harç gibi bir paranın da süresi de 15 gün kadar önce bitmiş olması lazım.
diğer dönem bilgileri de şu linkte var,
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Du...navTakvimi.htm
diğer dönemler için sürücü kursu bakmak lazım
-
Gelişime gidip bi daha sorayım, direteyim belki olur derler belli olmaz. Yazın motoru kullanacagım yer ada, polis gibi bi derdimiz yok da jandarma var o da belli başlı zamanlarda kontrol yapiyo. Trafik derdimiz yok bişi yok 4 5 ay boyunca motora adapte olabilecegim harika bi yer de işte ehliyetsiz de binmek istemiyorum. Sonra oldu ya diyelim, bi yakalandık, ugraş dur off. Teşekkürler cevaplar için.
-
Istanbulda a2 ehliyet veren firmalar? (gelişim dışında)
hehe, yahu bu başlığı gördüm, şok oldum birden...
Neyse kötü bişey değilmiş
İbrahim kardeşim sana bişeyler ayarlamaya çalışır eminim ki...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
ledo adlı üyeden alıntı
hehe, yahu bu başlığı gördüm, şok oldum birden...
Neyse kötü bişey değilmiş
İbrahim kardeşim sana bişeyler ayarlamaya çalışır eminim ki...
Umarım bi kıyak geçerler. Şunun surasında 1 haftalık bi sureyle kaçırmışım kurs başlangıcını, çok büyük bişi degil bence.
gurzan adlı üyeden alıntı
Bunu da inceledim, teşekkür. Gelişim olmassa digerlerine yönelip diretecez artık naapalım. Bi tane de leventte varmış, ona da bakacam. Tüm cevaplar için saolun tekrar
-
Super Moderator
toomuchcc, bu vakitten sonra ne Gelişim ne de başka bir kurs sana bir kıyak, bir kolaylık yapamaz. Çünkü yasal başvuru süreleri doldu 22 Nisan sınavı için, bundan sonra ancak 1 Temmuz yazılı ve nisan sonu direksiyon sınavı için her kurstan kayıt yaptırabilirsin.(Yine de ilk tercih Gelişim olmalı bence... )
-
www.villalevent.com
Leventteki basarili bir surucu kursu. Motor konusunda uzmanlasmislar denilebilir. Gerci biraz sosyetik bir yer. Tum etiler mankenleri falan scooter icin oradan ehliyet aliyorlardir bir ara.
Sanirim su siralar indirime gitmisler. Toplam 7 saat (senin belirledigin 7 gun 1'er saat) 3 farklı motorla egitim veriyorlar. Scooter ile baslayip Yamaha Dragstar 250cc, ve son olarak da tek silindirli bir motor olan Honda Twister 250 ile egitim aliyorsun. Bence fena degil.
Ehliyet icin kursa gitmisken, gostermelik degil de gercek bir egitim almak guzel bir olay.
-
-
semt neresii ???
avcılarda 3 kurs a2 ehliyeti sağlıyordu..ve sanırım kontenjan boşluğu vardır
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
kotumuren adlı üyeden alıntı
semt neresii ???
avcılarda 3 kurs a2 ehliyeti sağlıyordu..ve sanırım kontenjan boşluğu vardır
Beylerbeyi. Avcılar çok uzak yaa :/ Telefon no verebilirsen konuşurum ama en azından
-
toomuchcc adlı üyeden alıntı
Beylerbeyi. Avcılar çok uzak yaa :/ Telefon no verebilirsen konuşurum ama en azından
yaw nesi uzak..4 kere gelecen zaten ..neyse..
tel: 0212 590 23 25 "Özal Avcılar Sürücü Kursu" ara bir görüş..hem fiyat olarakta uygunn.
gelişimi aratmazz.ben ordan almıştım
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
kotumuren adlı üyeden alıntı
yaw nesi uzak..4 kere gelecen zaten ..neyse..
tel: 0212 590 23 25 "Özal Avcılar Sürücü Kursu" ara bir görüş..hem fiyat olarakta uygunn.
gelişimi aratmazz.ben ordan almıştım
Yok aradım konuştum aynı şeyi diyo, 22 nisan sınavına katılamazsınız, geçti onun süresi dio.
Teşekkür yine de dostum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler