Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

0 tecrübe.cruiser istiyorumm :D

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Alıntı quick-pro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayağı pahalıymiş en iyisi fullface alıyım :D
    Aslında bayağı pahalı değil. Biraz işin içine girince anlarsın. Motosiklette her zaman en önemli olanlar senin hayatını ve geleceğini koruyan parçalar. Kaskta bunların başında gidenlerden. Sakın gidip 50-100 TL'ye kask almaya çalışma. Hangi kaskı alırsan al mutlaka sharp test sonuçlarına bak ve öyle karar ver.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    250 den baslama..125 idael kullan ne zaman bisiklet gibi gelicek sonra büyüt..Hiçbirseyin acelesi yok.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    dostum merhaba bende senin gibi ilk olarak cruiser ile başladım şuan gv 250 var arkadaşlar biraz abartmışlar gv 250 başlangıç için ideal bir motor hem 2013 modelleri satılıyor ikinci eli orta halli sanırım hemen olmasada satabiliyorsun

ilk motorum bu 250 cc lik motor ve ben hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece ilk 2 gün biraz terledim sonra alıştım motora
    vitesli motor kullanmak kolaydır
    ama ben alırım dragstarımı gezerim diyorsan al gez keşke bende alabilsem ama 250 dragstarı zor satarsın kanımca
    yolcu114 bunu beğendi.

Mymotorsiklet die bir siteden baktim.soyle belgeleri var fln yaziyor.fiyatlari da 50 tl ile 100 arasinda.sharp dediginiz testler ne oluyor.en sağlami hangisiyse onu almak lazim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

Peki alisma süresi nasil.yada şöyle sorayim.onceden tecrübeniz varmiydi

rolly74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    triumph scrambler
    Başlangıç motosikleti olayı biraz karışık bir konu. Çünkü almak istediğin motoru alana dek bindiğin motorlar üzerinde mutsuz olacaksın, ama bir yandan da tecrübe kazanincaya dek hafif bir motorla başlaman gerekir. bunun yanisira trafik tecrubeside , başlangıç motoru kadar önemli, hatta bence bu daha da önemli. yola çıktığın zaman seyir halindeki araçların hareketlerini onceden tahmin edebilmen , hangi yolda ne kadar hızla gidebileceğini , önüne ne sürprizler çıkabileceğini tahmin edebilmen için ciddi bir trafik deneyiminin olması şart.
    Motosiklet keyifli bir o kadar da tehlikeli benim tavsiyem 125 cc lik bir motorla başlaman ama mümkünse kiralaman. Çünkü öğrendikten kısa bir sonra sıkılacaksın. Bundan sonrası trafik kurallarına uyarak ve olması gerekenden daha yavaş kullanarak tecrübe kazanman.

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    sharp ingilterenin resmi bir devlet kuruluşudur ve motosiklet kasklarını bir dizi testten geçirerek 5 yıldız üzerinden derecelendirir. Ona bak ama fazlada güvenme. Benim sana tavsiyem çene açılır bir kask al. Cruiser için en ideali bence. Ben böyle kullanıyorum, sakin daha az riskli, normal yerlerde çene açık; otoban, yağmurlu hava, gece vs. gibi daha riskli yerlerde kapatıyorum. Ve mümkünse, açılır mekanizması çift kilit olsun. Çünkü bazı kasklarda olası kaza anında çenenin açılma riski mevcut. Kendi malımı övmek gibi olmasın ama nolan n103 ten gayet memnunum, tavsiye ederim. Motosiklet olarakta gv250 demişler ama yanlış bilmiyorsam gv250 de gt250 yani racing motoru var. Buda yüksek devir demek ve acemiye gelmez. Ama yanlış hatırlıyor da olabilirim, üstadlar düzeltsin. Ve bu arada, bazıları gereksiz diyecek ama ehliyeti, motoru vs. alana kadar teorik olarak kendini geliştir. Reşat Arbaş ın Motosiklet Teorisi kitabını önerebilirim.

aaa teori kitabı mı varr.tamam ozmn yarın okuldan hemen sonra gidip alıcam yaza kadar boş boş durmaktansa teorik bişeyler öğreniyim.bende size kaskınızın modelini sorucaktım ki söylemissiniz ztn şuan internetten araştıyroum

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı quick-pro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaa teori kitabı mı varr.tamam ozmn yarın okuldan hemen sonra gidip alıcam yaza kadar boş boş durmaktansa teorik bişeyler öğreniyim.bende size kaskınızın modelini sorucaktım ki söylemissiniz ztn şuan internetten araştıyroum
    Bahsedilen kitaptan bende aldım. Gerçekten güzel bilgiler var, faydalandım. Ancak öğrenci işi yapayım diyorsan aynı yazılar internette de olması gerek, hatta forumda Donald Duck bölümünde birebir aynıları olması gerek.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen kitaptan bende aldım. Gerçekten güzel bilgiler var, faydalandım. Ancak öğrenci işi yapayım diyorsan aynı yazılar internette de olması gerek, hatta forumda Donald Duck bölümünde birebir aynıları olması gerek.
    evet forumda var o yazılardan bende almıştım o kitabı biraz pahalı uyandırayım :D

Gv250 de abs varmi.arastirdim bulamadim.2013 modeli icin soruyorum

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    gv 250 güzelde çok chopper tadı vermiyor. chopper-cruiser dediğin yüksek vites,düşük devir kullanılır. pata pata pata diye ses gelir... gv 250 de devir 4000 den aşağıya düşmüyor neredeyse. para sorun değilse dragstar-intruder bak bence.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)