istanbul ve kocaeliden işin piri arkadaslar
Reklamlar
-
Arkadaslar henuz erken bılıyorum ama bu yazın sonu (2013 eylul) ayında istanbul yada kocaeliden bir adet yamaha dragstar 650 lık motor alcam.Sıkıntım su ben alacagım motoru servise goturcem ama istanbul yada kocaeliden motor konusunda işin ehli bir arkadasla servise gıtmek ıstıyorum.Kocaelide arastırmama gore yamaha servisi sadece şişman motor var kocaelide baska yamaha servisi varsa buraya yazarsanız sevinirim.Tecrubeli arkadaslardan yardım istiyorum iletişim için ozanoyun@gmail.com Konuyu erken actım daha eylule var ama yazmıs bulundum
Reklamlar
-
İstanbul'da Kızıltoprağa uğraman yeterli envayi çeşit tamirci mevcut. Hiçbişey yapamasan bile kendinde bakabilirsin. En basiti elinle egzosun ucunu kapat içerden şangırtı şungurtu gelmiyorsa rolanti güzel sayıyorsa mekanikte sıkıntı yoktur. Gerisi gözlerinle kontrol edeceğin şeyler. Test etmedende alma derim.
-
kocaeli bulvarda süper bike var metin usta ya git, metin işinin ehlidir.
-
Tanımsız kardes verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ama zaten senın dedıklerını yapacak kadar anlasam kımseden yardım ıstemem.MBHoro kardes ben ankaradan kocaeliye yenı tasındım bu metın usta super bıke tam olarak nerede,bulvar derken nereyı kastettın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
Yada metın usta dedıgın kısının telefonu varsa daha ıyı olur.Bide bu dedıgın kısı yamaha servısı herhalde demı
-
Bildiğim kadarıyla Kocaeli'de yamaha yetkili servis olarak sadece söylediğin yer yani Şişman Motor var. Dün orayı aradım, her tür motora baktıklarını söylediler. Ben de yağ değişimim için servis bakınıyorum. Oraya gidicem sanırım. Nasıldır iyi midir bilmiyorum. Ama Başka yamaha yetkili servisi yok diye biliyorum.
-
Yokmu sen motoru al tamirciye giderken bende gelirim,motordan anladıgım kadar bakarım dıyen.Tecrubesi olan arkadaslardan yardım istiyorum.İletisim için ozanoyun@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)