Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Scooter için 3,5-10 Lastik Konusunda Yardım

REKLAM ALANI
    DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Yeni aldığım scooter un lastikleri berbat desem heralde ben nefes alabiliyorum demek kadar doğal olur.

İlk motorum olduğu için tecrübesizim dolayısıyla tahmin edebileceğiniz gibi durmak benim için önemli bi olgu

Lastik ölçülerim 3,5-10

Size sorum;

-Daha 300 km deyim sizce beklemeli miyim yoksa derhal mi değiştireyim?

-Marka olarak Michelin diyeceksiniz ilk sırada sanırım ama sonra sırayla hangi markaları tavsiye edersiniz?

-Yaza giriyoruz malum seçeceğim lastik yaz mı kış mı olmalı?

-Mesela ön farklı arka farklı -yazlık kışlık veya ön x marka arka x marka gibi faydalı olur mu?

-Motor lastiğini internetten aldığımızı varsayarsak bunu motor tamircileri mi değiştirir yoksa normal lastikçiler de halledebilir mi?

-Başka tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazır ve nazırım

Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    http://www.savaturkiye.com/scooter.html

Sana tavsiye edebileceğim sava nın lastikleri..
    Çok yumuşak ve yol tutuşu süper olan bir marka...
    MC20 monsum modelini tavsiye ederim...
    Yıllarca kullandım...
    Çok rahattım...

Fuarda michelinin kampanyası vardı...
    Arkadaş aynı senin ebadındaki lastiği 55 liraya almıştı...
    Bir araştır istersen..
    DEISIS bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.savaturkiye.com/scooter.html

Sana tavsiye edebileceğim sava nın lastikleri..
    Çok yumuşak ve yol tutuşu süper olan bir marka...
    MC20 monsum modelini tavsiye ederim...
    Yıllarca kullandım...
    Çok rahattım...

Fuarda michelinin kampanyası vardı...
    Arkadaş aynı senin ebadındaki lastiği 55 liraya almıştı...
    Bir araştır istersen..
    55 lira çok iyi ama o kampanya buralara uğramamış daha usta

Sava michelin e göre baya ekonomik o kadar iyi diyorsanız mutlaka değerlendirirm.

İlginize teşekkür ederim. Çok sağolun
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..

oralet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-lastikleri/295_unilli-motorsiklet-lastikleri/9153__350-10-un502-tubeless-dis-lastik/

burda aradığın ölçüde lastik var. unilli kullananlarda fena değil diyor bir bak.

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı oralet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-lastikleri/295_unilli-motorsiklet-lastikleri/9153__350-10-un502-tubeless-dis-lastik/

burda aradığın ölçüde lastik var. unilli kullananlarda fena değil diyor bir bak.
    bu markayı duymamıştım acep sava ile kıyaslanınca nasıldır ki

metzeller en iyisi bana göre. michelin sm100 serisi var genelde o ebatlarda bayağı sert lastik gelmişti bana ıslak yolda randıman vermemişti.

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı cool113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metzeller en iyisi bana göre. michelin sm100 serisi var genelde o ebatlarda bayağı sert lastik gelmişti bana ıslak yolda randıman vermemişti.
    sizde scooter da mı kullandınız metzelleri

Motosikleti
    XT 660 R
    güncel diyelim güncel kalsın..

Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizde scooter da mı kullandınız metzelleri
    evet, michelin alacaksanız pilot serisini alın derim.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    evet, michelin alacaksanız pilot serisini alın derim.
    Scooter da yok pilot lastik...
    Bu ebatta sava yı tek geçerim..Önümüz yaz...
    gayet güvenli bir sezon geçirebilirsiniz...
    Sadece yaş zeminlerde dikkat...
    Ama kuru zeminde süper...
    DEISIS bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    ben mondial scooterime michelin taktım 10" 3,5 60 tl gibi bir fiyatı vardı kesinlikle tavsiye ederim
    DEISIS bunu beğendi.
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter da yok pilot lastik...
    Bu ebatta sava yı tek geçerim..Önümüz yaz...
    gayet güvenli bir sezon geçirebilirsiniz...
    Sadece yaş zeminlerde dikkat...
    Ama kuru zeminde süper...
    Yeni motor kullanıcısyım üstad. o yüzden yağışlı havalarda çıkmam pek. dediğiniz gibi önümüz yaz. Sava yı ciddi düşüneceğim teşekkür ederim yorumunuz için.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    swallow marka endonezya malı beş para etmez bir lastik var, el arabası tekerleği bile bu lastikten daha iyi ve sağlamdır. 1. tercihin michelin (85 tl) 2. tercihin IRC (65 tl) olsun diyorum. bu ülkede motor parçası satan uyanıkların tutturduğu bir yol var, en çok kazandıran marka hangisi, örneğin irc, swallow. tamam bunu piyasanın en iyisi ilan ederler. sahte sloganları ise hazır: herkes bunu kullanıyor.
    DEISIS bunu beğendi.

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    swallow marka endonezya malı beş para etmez bir lastik var, el arabası tekerleği bile bu lastikten daha iyi ve sağlamdır. 1. tercihin michelin (85 tl) 2. tercihin IRC (65 tl) olsun diyorum. bu ülkede motor parçası satan uyanıkların tutturduğu bir yol var, en çok kazandıran marka hangisi, örneğin irc, swallow. tamam bunu piyasanın en iyisi ilan ederler. sahte sloganları ise hazır: herkes bunu kullanıyor.
    doğru tespit usta. IRC kullandınız mı siz?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-activa-irc-arka-lastik-on-lastik-3,50-10-110798623/detay/

bide burada 35 tl ye var ama siz 65 yazınca kıllandım

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    benim 65 lira dediğim 12 inch olan lastik. 10 inch 35-40 civarı olabilir doğrudur. irc kullandım çok kötü, yol tutuşu kötü, yatışlarda kayıyor, çabuk patlıyor, tubeless ise çabuk balon yapıyor. tubeless patladığında ise iflah olmuyor, çoğu zaman yarılıyor. en iyisi michelin. hem sağlam hemde yola yapışıyor, mükemmel lastik.

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim 65 lira dediğim 12 inch olan lastik. 10 inch 35-40 civarı olabilir doğrudur. irc kullandım çok kötü, yol tutuşu kötü, yatışlarda kayıyor, çabuk patlıyor, tubeless ise çabuk balon yapıyor. tubeless patladığında ise iflah olmuyor, çoğu zaman yarılıyor. en iyisi michelin. hem sağlam hemde yola yapışıyor, mükemmel lastik.
    şöyle bi bakıyorum sava michelin metzeller var tavsiye edilen michelin 65 civarı sava 45 metzeller pek yok o da michelin e yakın

buradaki bayilere bakmadım bide oralara sorayım ya sava yada michelin takıcaz artık.

Yorumunuz için teşekkürler

arkadaşlar asya motor nostalji 125e sahibim.motorum henüz 1000'kmde.lastiklere güvenmediğim için değiştirmeyi istiyorum.fakat çok kararsızım.michelin sm100'ler 65 lira, sava mc20'ler ise 38 lira.arada lastik başına 22 lira gibi bir fiyat farkı var ve az değil.kalite olarak çok fark var mı? ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun bu hafta halletmek istiyorum çünkü.bir de 10inc için atlas beyaz yanak aldım.yanakların takılması için lastigin tubeless olmaması gerekiyormuş sanırım.bu iki lastik de tubeless değil öyle değil mi?

Alıntı yasinolmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar asya motor nostalji 125e sahibim.motorum henüz 1000'kmde.lastiklere güvenmediğim için değiştirmeyi istiyorum.fakat çok kararsızım.michelin sm100'ler 65 lira, sava mc20'ler ise 38 lira.arada lastik başına 22 lira gibi bir fiyat farkı var ve az değil.kalite olarak çok fark var mı? ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun bu hafta halletmek istiyorum çünkü.bir de 10inc için atlas beyaz yanak aldım.yanakların takılması için lastigin tubeless olmaması gerekiyormuş sanırım.bu iki lastik de tubeless değil öyle değil mi?
    ikiside tubeles lastik. savamı michelinmi derseniz michelin derim. ikisinide kullanmıştım ıslak zeminde michelin savaya göre daha iyi.

ikiside tubeles lastik. savamı michelinmi derseniz michelin derim. ikisinide kullanmıştım ıslak zeminde michelin savaya göre daha iyi.
    yani ben beyaz yanağı bu lastiklerden herhangi birine takamıcak mıyım

Alıntı yasinolmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani ben beyaz yanağı bu lastiklerden herhangi birine takamıcak mıyım
    arkadaşlar yardım eder misiniz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)