Trafik ışıklarının direklerine MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN tabelası Konsun
Reklamlar
-
Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi motosikletlerin trafikdeki güvenliğini sağlamak adına trafik ışıklarının direklerine MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN yazısı konması sürücülerin dikkatini çekecek ve bu konuya dahada duyarlı olacaktır,.
Bu durum her geçen gün artan motosiklet kazalarını bir nebze olsun azaltacak ve kazaya karışan araç sürücelirinin %90 ının GÖRMEDİM bahanesini fiilen azaltacaktır.
Sizlerdende bu konuda desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar....
İmza Kampanyası için TIKLAYINIZ
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
İmzayla falan olacak işler değil bunlar ya. Avrupada falan olsaydı böyle şeyler türkiyede hemen uygulardı, tayyit ve adamları çok özenti biliyosunuz.
-
Bi söz vardır severim, der ki : "Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak.."
İmza attım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
benim yaşadığım yerde dört tane trafik ışığı var aslında bu tabeladan dört tane yaptırıp assam kim ne der ki?giyerim görevli elbisesi gibi bir elbise kimse sen ne yapıyorsun bile demez aslında...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
990 istiyor.
Ya allah rızası için, gamlı baykuşlar nolur oy kullanmayın.
İmza topluyosunda bişeymi olucakcılar moral bozmayın
Bir şey olması önemli diil tek ses olmak önemli anlayın artık.
-
bence trafık ısıklarına değil... tüm arabaların camlarına yada ne biliyim direksiyonuna felan yapıştırmak lazım...
o zaman belki azıcık faydasını görürüz...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
ANGARAJ
-
Önce imzalayın....Sonra fikirlerinizi söylemeye devam edersiniz...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
-
kamu supotu olarak televizyon reklammlarında yayınlansa daha çok etkili olur diye düşünüyorum...
-
-
-
bende şimdi gönderdim hayırlısı bakalım
-
İmzaladım ama bu siteler üzerinden imza kampanyalarının bir faydası oluyor mu?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
sabit direklere onay tam lakin birde seyyar trafik direkleri var onları netcez ? +1
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
-
Bu imza kampanyaların dan bazıları başarıya ulaştı ve güzel sonuçlar alındı...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
-
Arkadaşlar sözüm ne olacakki diyen arkadaşlara,gerçi @DEISIS @ scooboy tercüman olmuş kendilerine teşekkür ederim,ama lütfen artık duyarsızlığa bir son verin,tamam ülkemizde bazı bürokratik işlemler zor ama lütfen karamsar olmayın destek verin verinki artık bazı şeyler değişsin güzel ülkemizde,uğraşmadan bir şeyler olmuyor.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Simdi karanliga küfredecegimize bir mum yakalim da!!!
O mumla insanlarin basini yakmak tehlikesi olunca isin rengi degisiyor.
Trafik tanzim ya da uyari levhalarinin bir amaci var.
Siz bu kampanya ile,
o levha ve direklerin vermek istedigi mesaja degil, baska bir seye dikkat çekmis olacaksiniz.
Bu kaos yaratir.
Yani sizin levhada ne yaziyor diye okuyayim derken,
kirmizi yandigini fark etmeyen sürücünün basina geleceklerden sorumlu olursunuz.
Bu motosiklet sürücüsü de olabilir.
Yapmaya çalistiginiz iyi niyetli is, birilerinin ölümüne,sakat kalmasina ya da en azindan kaza yapmasina neden olabilir.
Ben bu düsünceler isiginda,
kampanyanin iyi niyetli,
fakat sonuçlari düsünülmeden, aceleye getirilmis bir kampanya oldugunu düsünüyorum.
Üstelik zaten bir sonuca varmasi imkansiz.
Neden derseniz, yasalar buna izin vermez.
Ama bu çaresiz oldugunuz anlamina gelmesin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)