+1 ustalar...
facedede paylaşacağım.
+1 ustalar...
facedede paylaşacağım.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Balkona zaten saksi koyamazsin.
Yani dukkanlara da levha takamazsin.
Bunlar tehlikeli seyler.
Bu nedenle gelismis ülkelerde bin türlü standarda baglanmistir.
Ama Türkiye'de maalesef öyle bir sistem yok.
Döner kavsaklar da ayni.
Dünya trafik isiklarini kaldirip, döner kavsaklar yapmaya basladi.
15-20 yil içerisinde tün trafik isiklarini kaldirmak niyetindeler.
Biz de ise tam tersi.
Ama tüm bunlarin bir önemi yok.
Trafik isaretlerinin uyari ve tanzim amaçli oldugu gerçegi ortadayken,
gelip olmayacak duaya amin demenin bir anlami yok.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kesinlikle kesinlikleeeeeeeeeee
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
o levhayı ışıklara koysalar bile halı yıkamacı yada başka bir işletmeci gelir üzerine reklam yapıştırır
evet arkadaşlar kampanyamız sürüyor....
7 Tepe Motosiklet Kulübü
+1 verdim gitti..
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
bendende 1 imza
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Bende imzaladım konuyu da hortlattım belki faydamız dokunur birkaç kişi daha katılır imzaya.
İmza kampanyasını başlatan kişiyi anlından öperim ben ağa
Bu tabelaları birkaç şehirde ışıklarda görmüştüm. Demekki amacına ulaşan bir kampanya olmuş
imzalandı teşekkürler
Hem +1 hem de paylaştım, böyle kampanyalara biz motorcular da destek vermeyip geçiyorsak gece uyku uyumayalım mümkünse vicdanımız rahatsız etsin.
benden imza çıkmaz bu işe sebebi uzun
belki haddimi aşarak nacizane bi uyarım olucak malum yaz günleri uzun, gerek günün yorgunlugu gerekse aşırı sıcakdan dolayı dikkatsiz sürücüler yollarda kol geziyor şeytan kulagına kurşun şu ana kadar hiç bi kazaya karışmadım ancak!!!
şimdiye kadar atlattıgım kazaları hep yaz mevsiminde yaşadım,yol benim hakkımdı yok ışık yeşildi havaciva sakat kaldıkdan sonra yemişim kuralı kaideyi aman dikkat
Bu konuda gerek Kamu Spotu gerekse yollardaki fiili uyarı ve düzenlemeler için fi tarihinde Bimere yazmıştım...ne arayan var ne soran adı Bimer....
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Trafik kurallarına hem araba hemde motosiklet sürücüleri uymadıkça hiç bir şey değişmez, bence çok caydırıcı para ve hapis cezaları olmalı ve memleketin en ücra köşelerinde bile acımasızca uygulanmalı, yoksa hiç bir şey değişmez.
o tabelayı boynumuza asıp gezsek gene bi işe yarıyacagını düşünmüyorum Benım dusuncem Ehliyet B Ehliyeti alabilmesi için birinin,önce A2 Aıp 2 sene trafikte gezmesi gerekiyor daha sonra B ve üst sınıf araç ehliyetlerini almalılar belki bu şekilde biraz daha dikkatli olur insanlar.Avrupada Aynı sorun yokmu zannediyorsunuzki ?Aşağıdaki resim ingilterede çekilmiştir.Bisikletli ve motorsikletliler trafikte fark edilmek için çıplak protesto etmişlerdir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)