Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Estağfurullah, benim ne haddime insan aşağılamak. Herkes doğru bildiğini yazıyor. Siz nem kapıyorsunuz, size bir şey söyleyecek olursam, adınızı yaldızlı harfler ile yazarım zaten endise etmeyin, bilirsiniz ki ben esirgemem lafımı.
Ayrıca kural dışı olmadığı sürece kimse kimseye ceza vermez, siz çok yanlış gelmişsiniz, ben bu foruma moderatör yetkim yokken ne yazıyorsam, moderatör yetkim varken de onu yazıyorum. Benim derdim moderatör olmak değil, en azından elimden geldiği kadar destek olmaktı. Hatırlayın geçmişi, geçmişten beri bana sinir oluyorsunuz, moderatör olunca da kendinizi ezdiniz. Oysaki ben sizi tanımam etmem, sinir olmak için sizi tanımam lazim, ben sizin fikirlerinizin bir kısmına karşıyım, Siz ise bana sinir oluyorsunuz.
Moderatör olunca sizin algınız bozuldu, zaten ilk mesajınızı da hatırlarsanız eğer, tam yerine oturacaktır bu algı bozukluğunuz ama yine yanılıyorsunuz, zira öncesinde ve sonrasında değişen hiç bir şey olmadı. 1 kişide çıkıp diyemez, abi sen mod olmadan önce böyle sivri değildin, mod oldun sivrildin diye.. Bir çok insan tanır beni forumdan, gerçek hayatta beraber süreriz, otururuz yeriz içeriz...Tamam?
Bir insanı forumdan atmak için veya ceza vermek için ondan hoşlanmıyor olmanıza gerek yok, yazdığınız alakalı alakasız bir çok mesajdan defaten ceza alabilirsiniz zaten, ama bunu ikide bir moderatörlüğe getirirsiniz, sonra genelleme örneklerine yayarsınız, yani diğer üyelere. Bu bir sistemdir, bütün dünyada da böyledir, alışığız. Problem yok.
İstediğiniz doğrultuda yazmakta da özgürsünüz, yeterki motosiklette girmediğiniz gibi kesiciye girmeyin.
Bakın bu mesajı size yazıyorum Pek muhterem Zaferce bey.