ö.t.v.' Ye Karşi Ne Yapmali???
Reklamlar
-
Bildiğiniz üzere motosiklet piyasasının büyüdüğünü gören hükümet ağzı sulanarak bi gün içinde oldu bittiye getirip ÖTV ' yi akıl almaz bi oranda yükseltti. Bu olayda otomotiv sektörünün olduğu söyleniyor bende bi oranda hak veriyorum. Düşünsenize İstanbul ve diğer büyük şehirler araba kusuyor. Herkes trafikte kısıtlı hayat süresinin ciddi bir kısmını harcıyor. Anadolu yakasından Avrupa'ya işe giden birisi günde en azından 2 saatini harcıyor. Ayda 60 saati yani yaklaşık 3 gününü yaşayamıyor hayatından eksiliyor.Bunun benzini vergisi ve kaskosu cabası.. Motosiklet napıyor ?? Bu kaybedilecek zamanları size iade ediyor ve cebinizden fazla para çıkmamasını sağlıyor!!! Bunu gören otomotiv sektörünün merkezi Bursa 'dan bir milletvekili yasa tasarısı hazırlıyor!! İronik değilmi??
Uzatmadan sizce biz motora gönül verenler buna nasıl bir tepki gösterelim? Cumhurbaşkanlığına mail çekelim diyenler olmuş bende mail çektim ama faydalı olacağını düşünmüyorum. Bence en etkili tepki çok büyük bir buluşma organize etmek ve Boğaziçi köprüsünden hep birlikte geçmek olur(bkz. 2002 buluşması).
Bu sadece bir kıvılcım ama bütün büyük yangınlar ufak bir kıvılcımla çıkmıştır.Eğer gerçekten motora gönül verdiysek ve hakkımızı korumak istiyorsak tepkimizi ortaya koyalım...
Reklamlar
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler