Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

TDM 850 Taşıma

REKLAM ALANI
    Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Arkadaşlar Samsun Terme den tdm 850 alıcam bikaç güne, ama taşıması nasıl olur. Binip geleyim dicem zigana tarafından tırsıyorum. Otobüs firmalarını düşündüm sığmaz diye düşünüyorum. kamyonet deseniz bu kış vakti kim dek getirecek. Samsundan Erzuruma getiricem motoru.

Aklıma 1 ay otoparka bırakayımda havalar düzelince alıp geleyim var ama o fikirdede emin değilim. Bi akıl fikir verin, kardeş benim nakliyat firmam var atıverem deyin ben kamyonet ile yardımcı olurum deyin. Ama deyin birşey

Düzeltme: Konu milyon defa sorulmuş evet baktım, ama tatmin edici cevap bulamadığımdan sorma ihtiyacı duydum.
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    slm uğur bende çarşambalıyım
    hemen yanımda terme dur bi gidip te alım motoru tamda aradığım fiyatlar şaka şaka motor nereye gidecek konyamı manisamı şuan için en mantıklı otobüs altına koymak çantaları falan sökerek

Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Caner merhaba kardeşim, erzuruma getiricem motoru otobüse sığarmı dersin

Motosikleti
    bayaa yol var havalar güzel olsa bin git sorun değilde bence sığar
    sahibini ara sana enini boyunu yüksekliğini ölçsün söylesin sana sende bir firmanın bagajını ölç girerse mükemmel
    çanta ayna ön camı sökünce girmesi lazım

Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Eni boyu fazla grenajların sökülmesi falan lazım, birde otobüs firmaları konusuna da pek sıcak bakmıyorum nedense. Ön cam topcase falan çıkar da grenaj olunca problem.

Motosikleti
    mühim olan yükseklik yanlar o kadar önemli değil ama otobüse koyduktan sonrada sağına soluna battaniye strafor koymak lazım güzelce sabitlemek lazım

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Otobüs tdm için riskli olmazmı. Hocam yeni alıyosun bi yerine bişe olsa için cız eder.
    Küçük bi kamyonet araştırsan en ufağından

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Mühendis45 , tamamı 550 km. yol hiç kasma bin gel derim.
    hem yolda sevişir birbirinizi tanımış olursunuz.

Hem bende haftaya Erzurum'dayım kısmetse, hemen al getir de, beraber ıslatırız.
    Muhendis45 bunu beğendi.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbuldan olsa biner getirirdim ama Samsun için kontak bile çevirmem

Bence en temiz yöntem ambar ile getirmendir. Birkaç gün orada bekletir, birkaç parça eşya ile çıkarırlar ki uygunda olur.

TDM at gibi motor kanımca otobüslerde ziyan olur.

Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Otobüsü düşünemiyorum işte birşey olursa gerçekten can sıkar. Kamyonetide nasıl bulacam hiç bilmiyorum.

takendy samsun erzurum arası nasıl gelecem donarım, donmasamda kayar uçarım bi yere. Altımdaki enduro değil ki bildiğin asfalt motoru.

clemenze bu ambar olayı nasıldır bi bilgilendirirmisin beni.

Motosikleti
    Alıntı Muhendis45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otobüsü düşünemiyorum işte birşey olursa gerçekten can sıkar. Kamyonetide nasıl bulacam hiç bilmiyorum.

takendy samsun erzurum arası nasıl gelecem donarım, donmasamda kayar uçarım bi yere. Altımdaki enduro değil ki bildiğin asfalt motoru.

clemenze bu ambar olayı nasıldır bi bilgilendirirmisin beni.
    ambar olayıda 1 kamyon malı üstüne koyarlar motorun o daha kötü bence tanıdık olmadıktan sonra zor iş.

Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ambar olayıda 1 kamyon malı üstüne koyarlar motorun o daha kötü bence tanıdık olmadıktan sonra zor iş.
    Çare bulamzsam gözümü karartıp sürüp geliirm. 2 termal içlik sıkı sıkıya giyinirim yapcek bişi olmazsa

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı Muhendis45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çare bulamzsam gözümü karartıp sürüp geliirm. 2 termal içlik sıkı sıkıya giyinirim yapcek bişi olmazsa
    Aralık ayıydı sanırım, Ankara - Adana yaptım aynalardan buzlar sarkıyordu, cep sobam filanda vardı ama içlik giydim ve eldiven ile üstümüde sıkı tuttum geldim, Ulukışla Ankara Niğde oraları aratmaz.

he tabi, çevredekiler uzaylı gibi bakıyor orası ayrı
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Daha geçen hafta karlar altında Elazığ, Erzincan, Pülümür,Tunceli,Pertek arası 540 km yol yaptım motorumu almak için. Kışlık ekipmanınız varsa hiç otobüsle uğraşmadan keyifle binip gelin.

Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aralık ayıydı sanırım, Ankara - Adana yaptım aynalardan buzlar sarkıyordu, cep sobam filanda vardı ama içlik giydim ve eldiven ile üstümüde sıkı tuttum geldim, Ulukışla Ankara Niğde oraları aratmaz.

he tabi, çevredekiler uzaylı gibi bakıyor orası ayrı
    İyi gelmişin hacı, seni sıkıntıya sokan tek etken soğuktu sanırım.

Aralıkta bende konyada kullanıyodum da, buzlanma riski olunca motosiklete binip gelmek korkutucu.. içim üşüdü

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha geçen hafta karlar altında Elazığ, Erzincan, Pülümür,Tunceli,Pertek arası 540 km yol yaptım motorumu almak için. Kışlık ekipmanınız varsa hiç otobüsle uğraşmadan keyifle binip gelin.
    Kışlık ekipmanım var 2 tane termal içlik su geçirmez kışlık eldiven vesaire vesaire. Buz var hacım buz

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    bin git hocam.. TDM sana da bakar kendine de
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Cat 428c :D
    Abi kamyon garajı vardır illaki orda Erzurum`a giden bir araçla getirebilirsin diye düşünüyorum .
    Muhendis45 bunu beğendi.
    Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Taşıyıcılar kooperatifine git, dönüş yapacak biri ile getirirler. Hem ucuza gelir.

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    nasıl getirebilirim başlıklı soruların hepsine cevap veriyorum genelde. 2012 mayıs ayında KLR650 yi Gaziantep'ten İzmir'e otobüsle getirdim. sende öncam yükselik yapıyor; kafa grenajını ve aynaları sök, gidonun cıvataları gevşetip yatırırsan çok rahat gireceğini düşünüyorum, benim yaptığım işlemler bu kadardı. 6-7metre urgan alıp ayaklıkta iken sağından ve solundanda bagajdaki konstrüksüyonlara bagladınmı 1milim bile yerinden kımıldamaz. kargodan vs herşeyden ucuza gelir, en fazla vereceğin 2bilet parası, tabi pazarlık sana kalmış

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilecikten istanbula kamyonet için 600, otobüs firmalarından olumsuz cevap, yük treni olmadığından ve motor kazalı olduğu için sürüp gelemeyeceğimden tek ihtimal ambar kalmıştı.

Gittim konuştum 180 liraya işi bağladım. Hatta gidecek araca öncesinde kendi elimle yükleyip 2 gün sabrettim. Tertemiz geldi.

İşim yok ekipman da var ise ben binerek gelirdim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)