http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-motorsiklet-tasimacilik-ve-servis-durmazmotorda-115715012/detay
bak böyle bişede var gezerken gördüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-motorsiklet-tasimacilik-ve-servis-durmazmotorda-115715012/detay
bak böyle bişede var gezerken gördüm
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, ben binerek gelmeye karar verdim Oğuz abi sayesinde, ekipmanlarımıda memleketten gönderttim bikaç güne gelecekler. Geze geze gelecez artıkın
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
BU ARADA hayırlı UGURLU OLSUN
TRANSALP.GR.COM
Hadi abi hayırlı olsun.Egeliye soguk birsey yapmaz Kazasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hellas teşekkür ederim
İzzetcim teşekkür ederim kardeşim, soğuk sıkıntı değil biliyon ;)
otobüs lerde bagaj parası şöfere ve muavinlere kaldığı için admlarla anlaş ileride bir yerde bagaja atıcağını söyle. terminalde o işe olumsuz cvp alabilirsin. firma yetkilisi izin vermeyebilir. para nın açmayacağı kapı mı var bu zamanda.yeni alacağın mtr un nesi var nesi yok bilmiyorsun. yolda kalırsan çok zorluk çekersin. bence otobüse at getir işini sağlama al derim. tdm lerr sorunsuz makina yolda bırakmaz ama yinede yeni alacağın için sen tedbirini al bence. hayırlısı olsun.
Ben Mersinden İstanbul' a ambarla getirdim vardır ERzuruma giden bir kamyon mutlaka denk gelir.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Yarın samsuna gidiyorum getirmeye. Kalırsamda durdururum bi kamyonu atar getiririm, onun heyecanı hiçbirşeyde yok, şimdiden çocuk gibi heyecanlanmaya başladım Havaların güzel olması beni cezbetti diyebilirim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
hadi rast gelsin o zaman, vebal bırakma...
sağlam git sağlam gel...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Oğuz abi teşekkür ederim 20 tane cep sobası aldım yapıştırıcam boş bulduğum yere :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)