YA HİÇ KTM bir HONDA.YAMAHA .SUZUKI.KAWASAKİ gibi olabilirmi...yani..bu matematık .mantığa AYKIRI... ÖVUP DURUYORSUNUZ...
ktm takı tukur çalışan motora sahıp....
ALAN ADAMA da hayırlı olsun dıyemem..... çünkü YALAN ATMIŞ OLURUM...
YA HİÇ KTM bir HONDA.YAMAHA .SUZUKI.KAWASAKİ gibi olabilirmi...yani..bu matematık .mantığa AYKIRI... ÖVUP DURUYORSUNUZ...
ktm takı tukur çalışan motora sahıp....
ALAN ADAMA da hayırlı olsun dıyemem..... çünkü YALAN ATMIŞ OLURUM...
TRANSALP.GR.COM
hayırlı olsun kazasız surusler + 100m Gidemeyen KTM Dakar kazanıyor süreklı nasıl oluyo bu bi anlat bize
Doğru canım.Hiç hondayla kıyas edilir mi.Bir tarafta sırf para kazanmak için üreten Honda,diğer tarafta enduroda klas olmuş,artık elit bir marka olmuş KTM.
Param olsa hiç düşünmeden KTM alırdım.Acaba hayatında hiç KTM'ye bindin mi?
Ssn git fosur fosur yağ yakan hondaya git,giderken de nickini değiştir birader.Yunan mısın sen?
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
hayırlı olsun güzel moto.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
birader şaka mısın sen? git kumda oyna anca.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Hayırlı olsun. Bununla ilgili olumlu/olumsuz izlenimlerini paylaşmayı unutma
Güle güle kullanın şahane bir motosiklet !
Motorun üzerine binmemiş insanların yorumlarını önemseme , gayet güzel bir motora benziyor , kullanınca bizle + ve - lerini paylaşırsan almak isteyen diğer kişilerede yardımın dokunmuş olur ...
Tekeriniz düz bassın, hayırlı olsun ...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
12 sene üst üste dakar rally ' yi kazanan marka için ''100 mt bile gidemez'' demek. bi bitmediniz ....
yamaha xt 125x------suzuki dr-z 400sm------ducati monster 696
güle güle kullan, kazasız - belasız, güzel motor...
hayırlı uğurlu olsun. Honda yerine ktm iyi seçimdir. Güle güle binin.
Herkeze teşekkürler olumlu olsuz tartışmaya gerek yok Beyler Herkezin düşüncesi farklı olabilir..
Hayırlı olsun güle güle binersin inşallah.
İlk motosikletin mi buarada?
Benimde çoook istediğim motor bu
Ben de artık bu yaz almak istiyorum yıllardır bekliyorum. Eğer alırsam ya ankaradan ya da mersinden alacağım.
Artık ya @umurcan ya sen bana yardımcı olursunuz bayiiden tanıdık indiriminden yararlanırız
Hacı Ulusan'a geçti burada KTM. En son 1000€ alışveriş çeki veriyorlardı Duke 200 alana
Şimdi kalktı herhalde de sen gel hele de gider pazarlık ederiz
Heil Spellcheck
Hacı valla o rakamı Ahmet çok iyi almış Ben yazın bütün parayı bi kerede peşin verecem dedim yine buralara gelmedi.
Orada tabi farklı bayiiler olunca müşteri kaçırmak istemeyebilir de. Burada ne yaparlar bilemem. Ama en olmadı 1000€ ekipman için kasarız
Heil Spellcheck
Ktm hayatinin hatasi? Neresi 10 numara? Ve hondayla kiyas edilirmi? Admin arkadaslardan rica etsem bu arkadasin uyeligini silebilirlermi? Gozlerime inanamadim adam elinden gelse ktm le mondial i ayni keseye koyacak. Ne diyimki sana hic bise demiyorum. Ve senin motorlar hakkinda HICBIR BILGIN yok nokta.
Cuma gunu elimde ) verdim siparişi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)