Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yamana r6 almayı planlıyordum. Şuan 10 - 12 bin tl arası param mevcut acaba bildiginiz senet ile ile 0 veya 2.El R6 satan bi yer varmı. 12 Bin TL peşin ödeyecegim kalanınıda senetle ay ay ödeyecegim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yamana r6 almayı planlıyordum. Şuan 10 - 12 bin tl arası param mevcut acaba bildiginiz senet ile ile 0 veya 2.El R6 satan bi yer varmı. 12 Bin TL peşin ödeyecegim kalanınıda senetle ay ay ödeyecegim.
Bu istedigin imkansiza yakin bi olay kiredi cek bence kresi alamiyorsan birazdaha para bitiktiricen cunki duz mantik bankanin guvenmedigine ben nasil guveniyim diyor saticilar
Aylardır ninjanızı satıp r6 almaya çalışıyorsunuz takip ediyorum. Ninjaya çok masraf etmişsiniz bence motorunuzla barışık olup binin, yaşınızda bildiğim kadarı ile küçük. Başınızı belaya sokmayın, borca girmeyin naçizane tavsiyem. Ayrıca kimse sağlam motoru senetle satmaz, zaten senet mi kaldı. Kredi çekip alıyor herkes.
aynen katılıyorum arkadaşlara sağlam motoru vermezler senetle,bankanın güvenmediğine ben niye güveneyim yakma kendini çok sızlanırsın kafana koyduğunu değil mantığının senini dinle bak nediyor (sakın almaaaaa)
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)