S.a beyler bende kanuni racer 200 var debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum motorun performansı düşük geliyor kanuni racer yerine honda cbf 150 balatası taksam performansın üstüne çıkarmı sizce
S.a beyler bende kanuni racer 200 var debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum motorun performansı düşük geliyor kanuni racer yerine honda cbf 150 balatası taksam performansın üstüne çıkarmı sizce
Motordan anlamayan varmı burda ?? Motor forumu burası..
Uyarmı ki ? Hem 200 lük motora 150 takarsan artıs sence olurmu ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
balata ile nasıl bir performans artışı sağlanırki zaten onuda anlayamadım
balatayla performans artmaz. Eğerki üstündeki balatalar kaçırmıyosa.
Depoya tiner dök. Racer RR olur
bence bu iş balatayla olmaz sen en iyisi 4 silindir bir motor tak bak performansa
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
yan yana getir bak ikiside aynımı aynıysa olur ama çok fark edeceğini sanmıyorum çelik modifiye balatalar var onlardan alman lazım sana performans olarak sadece kalkışlarda faydası olur kafa dikmede faydası olur...hızdan fark etmez tabi eski balatan kacırıyorsa hızda kazanırsın
ben bitilk balatalarımı bugun değiştirdim ara hızlanmalar farkedılır arttı fkat mak hız artmaz ön dişlini 1 diş buyult iyi buji tak yeter
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Gereksiz para harcarsın verdiğine değmez senin motoru değiştirme zamanın gelmiş bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)