Selamun aleykum ben 37 yaşındayım izmirliyim.Boyum ; 174
Başlangıç motoru önerebilirmisiniz?
Birde fiyatını yazarsanız çok makbule geçer
Selamun aleykum ben 37 yaşındayım izmirliyim.Boyum ; 174
Başlangıç motoru önerebilirmisiniz?
Birde fiyatını yazarsanız çok makbule geçer
ben işin anket kısmını pek anlayamadım? neye boyun yetermi? konuyu biraz daha açıklarsan yardımcı olurlar.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Commuter --> Honda CB125E
Scooter --> Kymco Agility City 125
Olabilir diye düşünüyorum
Cb bakma..Titrek zamanigo...Ybr bak
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ne tür motosiklet kullanmak istiyorsunuz enduro-chooper-naked-süper sport- hiç birşey belirtmemişşiniz tarzınız nedir?
Sıfırdan başlayacak iseniz Ybr125-Cbf150-TVS Apache RTR hepsinin kullanım amacı farklıdır.
Konfor İstiyorsanız Cbf150
Az Yaksın Hızda Gözüm Yok diyorsanız.Ybr125
Sınıfına Göre Agresif Ve birazda titresin Bastığım zaman gitsin (abartılmayacak şekilde Max Hızı:120) Diyor iseniz Apache 150 RTR
Şimdi Siz Karar Verin
Süper Sport: İstiyor iseniz Cbr 125 veya Cbr250 Olabilir. ( cbr125 Belli bir süre sonra kesmeye bilir Cbr250 idealdir Fazlasına kaçmayınız)
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
bazı motorlar çok byük oluyor o anlamda boyuma göre bir motor soylerseniz iyi olur boyum 250 liklere yeterlimi yani ?
sıfır salcano wolf al. Bütçen varsa ybr 125 veya cbf 150 bak. Titreşim önemli değil derseniz birazcık titreyen tvs apache bak. Honda cb ve cb ace almayın tavsiye etmiyorum.
racing cbr250,chopper gv250,commuter cbf 150,scooter kymco xcity 250. bunları rahat kullanabilirsin. hepside kalitelidir. uzun yolda yapabilirsin. sadece şehir içi,uzun yol yapmam diyorsan ybr 125,cbr 125...
cruiser öneriside alabilirmiyim arkadaşlar
Hiç motor kullanmadıysanız scooter tercih etmeniz sizin için daha rahat olacaktır.2 tekere alıştıktan sonra vites karmaşasına atılın .250 lik 2 el bi scooter çünkü o motor düşüp kalkıcak büyük ihtimalle .
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
bir 100 lük cub alın başlangıç olarak hem vitese hemde motosiklete hazırlıkta en etkili olcak tip gibi gelmiştir bana herzaman
Kymco super 8 tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)