dostum söylediklerin banada pek inandırıcı gelmedi ama o kadar uğraşacağına git honda bayii'ne 3-5 aşağısına alırlar,birde cbr250R ile takasa girersin olur biter...
dostum söylediklerin banada pek inandırıcı gelmedi ama o kadar uğraşacağına git honda bayii'ne 3-5 aşağısına alırlar,birde cbr250R ile takasa girersin olur biter...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
revenge Özelden mesaj yolladım. Cevap verirsen sevinirim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
arkadas 28000 tl keş veririm ok dersen ozelden adresini at gelir alırım motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
lag oglum tam motor degiştirmeye karar verdim cakma mı cıktın la
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kiralamak istersen ilk ay için 1000 lira verrim...fiyat fazla mı oldu ne...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
arkadaşlar adamda motosiklet yokki neyin pazarlığını yapıyorsunuz. kafa buluyor sizinle
elimde uzay gemisi var beyler marsa gezmeye gitmiştim çeki karşılıksız çıkan uzaylı arkadaşa rastladım bastım gırtlağına aldım gemisini bu aralar kaça gidiyo bu aletler bilen varmı laaa..
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
arkadaşlar amcamın oğlu bugün evlendi amcam çok zengindir düğünde çok lüks arabalar hediye edildi amcamın oğluda birini bana verdi depoda çürümesin diye araba Audı A8 L W12 quattro 0 km ben arabadan pek anlamam 50.000 tl istiyorum maksat elden çıkarmak ilgilenen olursa buradan mesaj atsın
Bu motoru honda bayisine ver sana renk renk cbr250 verirler la oğlum zenginler daha cimri olur hiç kaç bin tl lik motor hediye verilirmi mobiletmi bu...
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
dalga amaçlı olduğunu düşündüğüm bir konu ...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Ben bu revenge ye özelden de mesaj attım burdan da yazım ama tenezül edip geri donmedi. Oldukca ciddi yaklaşmıştım. Benım anladığım bu şahsiyetin bu konuda ciddiyetsiz olduğu, mt üyelerinin saf ve temiz duyguları ıle oynadıgı ynundedır.
Şu saat itibari le epey bi akaraba olduk. Ben amcaoğullarını çağırdım onlarda bilahere halvetleniyorlar bu zerzevata.
Özelden gönderdiğim mesajıma cevap verirsen tabiki iletişime geçebiliriz.
Zengin düğününde takı takılır , para saçılır vs. vs.. Motosiklet tutkusu olmayan akrabanıza neden motosiklet hediye edilsin ki anlamadım Tamam millet zengin ama 40 bin liralık şeyi de öylesine laf olsun diye düğünde verilmez ki Birde zengin insanların malları kıymetlidir yani sana hediye filan etmesi
Gerçekten öyleyse şanslıymışsınız diyelim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)