yanlış yol caza yedim el insaf...
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba dün (cumartesi yani)benim 2009 model ybr ile bursa'dan istanbul'a gideyim dedim.istanbul'a gidesiye kadar herşey iyi idi.fakat daha sonra istanbul sahil yoluna girdim.farketmeden yanlış yola girdim.bilmiyorum şimdi istanbul'da oturan arkadaşlar bilirler.yol dümdüz giderken birden sağa dönüyor.ben de kaçırdım.farketmedim.polis amcam hemen dur.ben sandım ki herhalde normal bir rutin kontrol bir de baktım ceza yazıyor.dedim ne yapıyorsun.yanlış yola girdin ne olmuş dedim ilk defa bu yolu kullanıyorum.yamlış girdim yol da 5 metre ya girmişimdir ya girmemişimdir.yahu hemen caza yazılmaz ki.anlatamadım adama ilk defa geliorum dedim.yok.dedim ben işçi adamım bu neyin cezası dedim.bu kadar mı kolay ceza yazmak dedim yok.yahu bu adamlar ceza yazmaktan haz mı alıyorlar.yoksa bana ceza yazdıktana sonra prim mi alıyorlar.eğer prim olayı var ise aldığı her kuruş haram olsun.nasıl kızdım.arabalara yazamıyorlar.motorlara olunca dur bakalım.neyse ya hala kızgınlık var ama herşeyde bir hayır vardır dedim.o anda baya bir laf soktum ama adam bana mısın demedi.o adamı dövesim geldi ama allah ya sabır dedi.başını belaya sokma dedi.
Reklamlar
-
itiraz et.. manisada yabancı plaka olsun yanlıs yola girince ceza yazmıyorlar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
girdiginiz yol rumeli hisarının önumu . sen yabancısın diye yazmıslardır ceza birsuru paketci var ne kask ne ehliyet 15 yasndalar hiç durdurmuyor polis
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
girdiginiz yol rumeli hisarının önumu . sen yabancısın diye yazmıslardır ceza birsuru paketci var ne kask ne ehliyet 15 yasndalar hiç durdurmuyor polis
ben de öyle sandım.az kaldı ikisini de elliyecektim.
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:16 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
itiraz et.. manisada yabancı plaka olsun yanlıs yola girince ceza yazmıyorlar
itiraz etsen kime edeceksin?varsa bildiğin söyle.ama zor.
-
varadin adlı üyeden alıntı
ben de kaçırdım.farketmedim.
farketmeden yanlış yola girdim.
polis amcam dedim ne yapıyorsun.
ne olmuş dedim.
yahu hemen caza yazılmaz ki.
anlatamadım adama yahu
bu adamlar ceza yazmaktan haz mı alıyorlar.yoksa bana ceza yazdıktana sonra prim mi alıyorlar.eğer prim olayı var ise aldığı her kuruş haram olsun. nasıl kızdım o anda baya bir laf soktum ama adam bana mısın demedi.
o adamı dövesim geldi
Yazdıklarınız üzücü açıkçası !
bir de şöyle düşünsek !! "Orada o polis sizi durdutmasaydı , siz de ters yönde bilmeden ilerlerken , karşıdan gelen bir kamyon , sizi altına alsaydı ve siz şu an öbür dünyada olsaydınız , orada bu polis memuru aklınıza gelseydi , ne yapardınız !?
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Benli adlı üyeden alıntı
Yazdıklarınız üzücü açıkçası !
bir de şöyle düşünsek !! "Orada o polis sizi durdutmasaydı , siz de ters yönde bilmeden ilerlerken , karşıdan gelen bir kamyon , sizi altına alsaydı ve siz şu an öbür dünyada olsaydınız , orada bu polis memuru aklınıza gelseydi , ne yapardınız !?
ona da tamam da adamlar ceza yazmak için can atıyor ben buna kızıyorum.biz parayı kazmıyoruz ki.hiç adamın hali vakti nasıl diye düşünen yok.adam prim alacam diye bizi harcıyor.ben buna kızıyom.sen git jiplilereden para al ne işin var elin mazlum motorcusuyla.değil mi ama adama da anlattım ben bilerek girmedim ilk defa bu yolu kullanıyorum.buranın yabancısıyım dedim.o da beni uyarabilirdi.değil mi ama.hemen ceza
-
Trafik levhalarını fark etmiyorsan zaten motosikletle fazla hayatta kalmazsın, dert etme.
-
Başının gözünün sadakası olsun, bence burada önemli olan senin o ters yolu neden görmediğin????? Demekki ileri bakan bir sürüş profilin yok, bu da seni olmadık bir anda aramızdan ayırabilir demek. Umarım beni yanlış anlamazsın
-
İstanbul'da öyle yollar mevcutki, birden kendinizi ters şeritte bulup ben ne arıyorum lan burda dediğiniz anlar yaratır..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
Sonuçta trafik kurallarını ihlal etmişsin. Ceza yazan memura kızmak yaptığın hatayı düzeltmez. Tanımadığın bir bölgede bu hatayı yapman bir şanssızlık. Orada polisin olması ikinci şanssızlık. "Az kaldı ikisini de elliyecektim." yazmışsın. Bunu yapmamış olman ise büyük bir şans. Kötü bir şekilde "ellenmekten" kurtulmuşsun.
-
Ceza yediğin iyi olmuş, ders olur umarım da bundan sonra trafik tabelalarına dikkat edersin.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Gözden kaçırmadığımız tek uyarı levhası.
-
@Acil112
Yanlış. O levha "Bütün yasaklama ve kısıtlamaların sonu" demekmiş.
Şunu bir çalışın gelin:
http://img143.imageshack.us/img143/6597/graphic1wg3.jpg
-
-
Haberlerde bile bas bas bağırdılar millete şerit düzeni getiriyoruz şeritinde gitmezse ceza yazıyoruz diye. Ya biraz sosyal olun. Akşam Haberlere Bakın. Olmadı Gazete okuyun.
Geçmiş olsun ve bazen trafik hata affetmez.
Evet millet kırmızıda geçer polis görmez - bazen görsede laf etmez ama bize denk gelir. Yapacak birşey yok. 10 ışıkta dururuz dandik bir yerde 1 ışıktan geçeriz pıt polis durdurup ceza yazar.
Yapacak birşey yok. Geçmiş olsun. Tabelalara - milletin sinyaline ve kendi sinyaline , gideceğin şeride ve yola daha dikkat et.
Birşey düşünürken yola çıkma..
-
motorlu polis ile oturup konuşmuşluğumuz var geçen araba ile geçerken durdurdular muayenem geçmiş taaakkk yapıştır 70 lira
yani diyeceğim sabah yemekte yesen adamlarla babasına bile yazar bunlar.çünkü prim alıyorlar.ne kadar ceza o kadar prim.
-
Ozaman primleri kessin devlet, onlarda ceza kesmesin, zaten bu ülke kaidelere uyan toplum olduğundan polise bile gerek yok
-
seigen adlı üyeden alıntı
Benim mesajımı baştan okuyun, anlamı değişmezse tekrar okuyun; hatta arkadaşlarınıza, Türkçe öğretmeninize danışın, tekrar gelin.
-
Okudum yine yanlış. Çünkü o uyarı levhası değil. Trafik tanzim işareti. Uyarı levhaları üçgen şeklinde olur.
Bu arada sonda yazdığım size değildi, keşke belirtseydim.
-
Versiyon 2.0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)