Trafık polısı alkol olmamasına rağmen alkol var dıye kağıda yazdı
Reklamlar
-
Motorum dükkanın önünde duruyordu plakam kuyruğun altında gözükmüyor bende arkadaslara bıra almaya çıktım gerı geldıgımde polısler motorun basında durup motoru ıncelıyolardı ellimde bıra sıselerıyle geldim polıs sende alkol varmı dıye sordu ben yok dedım. Ehlıyet numaramı bı kağıda yazdı yanına alkol yazdı denetleme bu dedı. Cıhaza üflemedi bana alkolden ceza yazabılırmı?
Motorum park halındeydı.
Reklamlar
-
Alkolden dolayı sana ceza yazılmış olsadı, ehliyetine el koyması gerekirdi diye düşünüyorum. İlk yakalanma için 3 aydı sanırım. Ama çok kıllı bir durum olmuş.
-
zerzura adlı üyeden alıntı
Alkolden dolayı sana ceza yazılmış olsadı, ehliyetine el koyması gerekirdi diye düşünüyorum. İlk yakalanma için 3 aydı sanırım. Ama çok kıllı bir durum olmuş.
Aynen hocam ehlıyetım elımde uyarı gribi bıseymı bu ? Bıda alkollü yakalandığımda ozamanmı el koyacaklar?
-
not almış işte. aklında tutacak. bir daha denk gelirse hemen alkol olayı aklına gelecek. ceza yemiş olsaydın eğer 6 aylığına ehliyetine el konacaktı. üstelik cihaza üfletmeden yazamaz. her hangi bir işlem yapmamış.
-
Yahu kaldırımda yürüyen adama alkol cezası mı kesilirmiş. Motosiklet sürmedikten sonra Alkol komasına girseniz n'olur ki? Polisler ilginçmiş. Alkol varmı diyince "Sana ne" deseydin yerinde olur muş?
-
Thunderwolt adlı üyeden alıntı
Motorum dükkanın önünde duruyordu plakam kuyruğun altında gözükmüyor bende arkadaslara bıra almaya çıktım gerı geldıgımde polısler motorun basında durup motoru ıncelıyolardı ellimde bıra sıselerıyle geldim polıs sende alkol varmı dıye sordu ben yok dedım. Ehlıyet numaramı bı kağıda yazdı yanına alkol yazdı denetleme bu dedı. Cıhaza üflemedi bana alkolden ceza yazabılırmı?
Motorum park halındeydı.
Ben soyle soyleyeyim bu polisin sizin uzerinizde psikolojik baski yapmasindan ote birsey degildir iciniz rahat olsun hicbirsey olmaz
-
belki polis alkollüdür ne yaptığını bilmiyordur......
-
öyle denetleme yapamaz.trafik şubesinden baktır bir cezai işlem yapılmışmı...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
hayır not almış eğer seni motorun üzerinde görürse ceza yazacak muhtemelen
-
Polis kendini ileri görüşlü sanıyormuş. Baktı ki sen bira şişeleriyle bineceksin, eğer o gece Allah korusun kaza maza felan olsaydı, "bunlar alkollüydü zaten" diyecekti.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
hayır not almış eğer seni motorun üzerinde görürse ceza yazacak muhtemelen
polislerin not alma durumlarını sık sık görüyorum, nedir o iş, bilen var mı?
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Sadece gözünü korkutmuş ya da evde karısına canı sıkılmış eğlenmiş biraz seninle yoksa öyle basit değil o iş ;)
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
polo34 adlı üyeden alıntı
"TDP" projesi herhalde !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Size bir örnek vereyim geçtiğimiz yaz eniştemi alkollu yakalıyorlar kumkapı çıkışı 1.ekip ehliyetine el koymadan cezayı yazıyor ve salıyor (1.kez yakalanınca 6 ay) sonra 1 km sonra 2.ekip çeviriyor ve 2.kez yakalandı muamaelesi ile cezayı yapıştırıyor tam 2 yıl şimdi mahkemeye verdi normalde ilk çeviren arabayı bağlaması lazım ben hiç üzülmedim şahsen yakınım da olsa alkollü araca binen adama üzülmem Artık polislerde prim uygulması var otomatikmen de en yüksek cezalardan bir tanesi alkollu yakalanmak ve 2. kez yakalanmak adamlar hemen stratejiyi çizmiş
-
ceza tutanağı yoksa korkmanıza gerek yok...
polo34 adlı üyeden alıntı
ceza ile felan alakası yok... sadece üstlerine ben bu aracı kontrol ettim amaçlı alınan notlar...
beni de ankarada aynı gün içinde 2 defa çevirmişlerdi...
2. de sıkışık trafikte polisin yanından geçerken...
"motorcuu evraklar tamam mı la" dedi...
"yav abi 2 saat önce gene çevirdiler...patron bekliyor bırak gideyim" dedim...
"yav gel bi kayıt alayım da öyle git" dedi...
verdim evrakları yazdı çizdi... sonra gittim...
gene bir başka çevirmede de
otobüs durağına arkadaşımı bırakmıştım... tam gitmeye hazırlanırken yaya olarak polis geldi...
ver bakalım evrakları sana bi ceza yazayım dedi...
al abi dedim canın sağolsun ... evraklar tamamya içim rahat, tınımda değil...
aldı ehliyeti ruhsatı, ehliyet nosunu ve plakayı bir yerlere anons etti...
sonra afferim afferim vergiyi de ödemişin hiç cezanda yok dedi...
gene bi deftere yazdı çizdi...
tokalaştık ayrıldık...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Polis alkol almış olmasın
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
benide çevirdiler ama egzostan evrakları kontrol etti kağıda plakamı yazdı yanına bişeyler daha yazdı egzosla ilgili muhtemelen sonra ceza yazmadı devam ettim
bencede amirlerine şu kadar motor kontrol ettim gibi not alıyorlar
-
fişleme yapıyor olmasınlar!
-
Plaka gizli.Bir de elinde bira şişeleriyle yakalanmışsın.Seni kesin potansiyel kapkaççı olarak fişlemişlerdir.Bi vukuuat olursa ifadeye karakola alabilirler.Plakayı neden saklarsınız anlamıyorum.Piyasada o kadar kapkaççı , kızları taciz edip kaçan serseri varken , siz de plaka saklıyarak kendinizi onlarla aynı sınıfa sokuyosunuz.
-
GBT kontrolü telefonla tc numaranı söylüyor merkezden kontrol ediyorlar aranıyormusun diye.Jandarmada yapıyor aynısını ordan biliyorum yol kontrol uygulaması.Fişleme falan yok günlük sorgulama kotası var.amirine diyecek şu kadar adam sorguladım temiz çıktı hepsi diye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)