Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Hım bak benelliyi bilmiyordum araştırayım teşekkürler mondial satamaz o fiyatlara da benelli hakkında bilgim yoktu.
http://www.benelli.co.uk/motorcycles.php acayip makinalar mevcut tabi görsel olarak çok güzel geliyor dediğin gibi boş marka değilmiş hocam umarım kalıcı olabilirler.
Dıştan bakılınca kaliteli görünüyor ama motorunu bilemem. Japonların motorları türkiyede daha yüksek fiyata satıldığı için alınmıyor olabilrimi ? Sizin 30 bin lira verdiğiniz motora adam avrupada 10 bin euro veriyor, millet sizi küçük gördükçe siz japonların mındığının dibinden ayrılmıyosunuz.
De-ja-vu...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/106586-4-silindirli-cinli-sonunda-ulkemizde-gaziantepte.html
Bugün Benelli'yi daha da yakından inceledim.
Kalite konusunda bir şüpheniz olmasın.
Güzel bir motosiklet.
Benelli markasını Keeway satın almış.
Bu nedenle Keeway'in distribütörü Benelli de çekmeye başlamış.
Hayırlı olsun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Benelli cidden çok iyi olmuş. Mondial ise yaptık demek yapmış sanki, Mondial yazısı bile hemen sökülsün diye sticker yapmışlar.
Benelli fiyatı henüz belli değil.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Fiyat olarak daha belli değil.
Verilen fiyat ortalama ne olabilir tahminen verilmiş olmalı.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sanki bana japonların 1 tık altı gibi olur gibime geliyor fiyat ilk sene biraz karı düşük tutabilirler peki arkadaşlar bu keeway grubunun servisten yana bir sıkıntısı yok dimi ? servis parça sıkıntısı yoksa hertürlü kadraja girebilir motor biraz araştırdım yabancı sitelerde güzel yorumlar var açıkcası videolar falanda var demekki gidiyor avrupa da falanda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Biraz evvel buldum arkadaşlar modelin adı benelli stels 600 diye geçiyor http://www.youtube.com/watch?v=oEmnUO8lOjM sanırım rusya para biriminden fiyatı aşşa yukarı anlaşılabilir gene bakıyorum güzel bişeyler bulursam atmaya çalışırım motor güzel duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
Buda bir burnout videosu http://www.youtube.com/watch?v=_SP128cx8EM
italyan benelliyi çinliler satın almıştı yanılmıyorsam
yine italyanların mondial markası var sportbike üreten
bizdekinin onla alakası yok ve sanırım buradaki de çin menşeli
20 bin tl gibi fiyatlar çin menşeli motosikletler için fazla iddialı
geçen fuar fotolarında zealsunun bir modeli vardı, tasarımından zongshen zs150 48A olduğunu tespit ettim
üzerinde durulması gereken bir motor
varsa fotoğrafı ve fiyat bilgilerini paylaşınız
Üstteki bahsettiğim motor rks keeway çizgisine sahip muhtemelen kendi tasarladıkları bir model çünkü ingiliz benelli sitesinde öyle bir model yok ve bu modelin videoları hep rusya civarındaki kullanıcılar avrupa pazarına yeni gönderiyor olabilirler ve ilk denek biziz sanırım.Fiyatın 15 16 bin civarı olması lazım bence satabilmeleri için diğer türlü çok zor veya pahalı satıcaklarsa bile inanılmaz derecede taksit ve düşük faizli kredi sunmaları lazım insan haliyle güvenemiyor 150 200 250 cc birşekilde tamam deniyorda 600 cc için irdeliyor kullanıcılar.
Yakından alıcı gözle bakmadım o yüzden ne söylesem yalan olur.
Fakat 2 lastik bir de boya motoru görünüm olarak ne kadar değiştiriyor.
Motorun her yerini şeritlerle çizgilerle süslemişler. Lastikleri de kötü.
Hiç ilgi çekmiyordu fuarda.
Oysa ki senin astığın fotograftaki ne kadar ilgi çekiyor.
Benelli için konuştum, "satılık mı, vitrin mi?" diye girdim muhabbete. Fiyata net 30.000 TL dedi adam. "Ozaman direk italyadan geliyor..." dedim, evet dedi. Torku net düşük.
Mondial için de bana fiyat sordular, "XJ6 dan ~4.000 TL ucuz olmalı" dedim
#sürenadam
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
destroy tamamen facia idi. 600 cc getirene kadar 250 cc adam akıllı bir şey getirselerdi satarlardı. 600 cc mondiali otistik birine hediye ederler. Oda ne olduğunu bilmediği için kabul eder.
O derece iddialı olmak isterdim. Ancak bizim ülkede bir kaç saftirik var. illaki alırlar. Hemide yüksek fiyatlara
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)