bu ikisi hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. mondial sanırım talep topluyor. benellinin bu modelini ise nette bulamadım.
bu ikisi hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. mondial sanırım talep topluyor. benellinin bu modelini ise nette bulamadım.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Mondial adam akıllı bi racing getirse süper olur. Resimlerden gördüğüm benellide 4 silindir var 600-650cc olabilir. Mondialde 2 silindir var (egzozları sayıyorum) muhtemelen 250cc dir. Mondial'in 250'lik racinginin veya naked motorun gelmesi satışa çıkarılması daha olası. Bu arada benelli de kuba markası, resimde zaten RKS yazılı platform üzerine koymuşlar o da kuba markası.
Benelli ile ilgili daha once forumda bir konu acilmisti.
Gaziantepte bir bayide vardi sanirim motor.
Forumda arama yaparsan belki konuyu bulabilirsin.
Resimdeki mondial 650 cc 60 bg sıralı iki silindir. Ancak satılır mı, satılsa alanı olur mu belli değil.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Hyosung bile 650 lik motor satamazken bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba ? İnsanların kalitesi için mondial aldıklarını falan mı düşünüyorlar ? Çin malı motorların tutulmasının tek nedeni ucuz olmaları. 20 bin tl ye bu motordan 1 tane bile satamazlar.
Ciddi yürek yemiş bunlar heralde :D O dedikleri fiyata nc700s ve xj6n alınıyor tipleride bundan güzel bence.Fuar fiyatıyla biraz zorlasan ducati alınıyor paraya...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar doğru söylemiş hyosung bile 650 cc satamazken çinliler avucunu yalar
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
şaşırmış bunlar, iyi ki 600cc getirecekler, 20.000 tl ye çinli motor mu olur % kaç kar koyduklarını açıklasınlar
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Mondial'in getirdigi motoru fuarda inceledim, uzerine bindim. Dogrusu pek begenmedim, gostergeleri plastikleri falan kalitesiz. En fazla 15 bin TL falan olursa belki satar. Yalniz anormal saglam bir sasisi var. Sasiyi abartmislar. Benelli'yi onunla bir turmayin. Cok ozel ve farkli bor motor. Arastirin bakin 3 silindirli modelleri falan da var ve butun dunyada satiyor. 20 bin TL Benelli icin cok anormal degil ama o fiyata bilindik rakipleri cok.
piyasada ortalama 1800 tl ye sattıkları 100-125 cc cg diye tabir edilen genelde apaçilerin birbiriyle yarışmak için kullandıkları motorlar var
onların çinde fabrikadan çıkış fiyatı 100 -125 dolar adamlar 100 dolara alıp türkiyede 1800-2000 tl satıyorlar
ulem hadi tane başına 500 tl ithalat masrafı olsun 500 tl de vergi olsun
bu kadar da eşek yerine konulmaz insan
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
650 cc bir cin malı makineye binilir mi bide bu fiyatlara
Benelli işi oldukça muallak,bildiğim benelli italyan menşeyli Ducati ayarında bir firma fiyatları oldukça yüksek ve kaliteli modelleri var bahsettiğim Benelli ; http://www.benelli.co.uk/index.php
Fakat Kuba motor,çin malı,kopya vs..kafam karıştı benim en olası ihtimal kuba paralel ithalatçı konumunda benelli motorlarını getirip satıyor yoksa Benelli isim hakkını çinli motorlara satacak firma değil.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)