Artık CBF 150 alanlara sıcak bakmadığımı belirtmek isterim. İçinde benimde bulunduğum bu topluluk yüzünden Hondanın ülkemize reva gördüğü modele bakın. 2007'de ülkeye giren kasa 2011de makyajlandı, 2013'te hala aynı motor. Bu süreçte teknolojik olarak devir saati ve otomatik jikleden( o da otomatik gaz veriyor yani ) başka hiçbir şey koymadılar.
Elin oğulları düşük cc bandında bile süper tasarımlı, enjeksiyonlu, dijital ekrana sahip 150cc motorlara binsin. Honda 2013'te ülkemize ACE getirsin. Oldu mu bu şimdi?
http://www.bikes4sale.in/pictures/no...rn-dazzler.jpg
Bu motorlar gibi motorlara binmeye niye hakkımız yok? Büyük hayallerle gitmiştim bu sene fuara oysa ki... İtiraf ediyorum bu sene fuara gittiğimde böyle bir düşük cc model görseydim basıp nakiti alacaktım. Öğrenciyim ben İÜ de okuyorum, İstanbul trafiğiyle öğrenci bütçesini karıştırınca bana 150cc üstü fazla. Ama ACE gibi bir model de getirilmez ki be Honda! İnsan bi enjeksiyon koyar ne bileyim, dijital saat koyar, km sayacını yeniler. Isıtıp ısıtıp önümüze aynı CBF150 geliyor 6 senedir. Sinyalleri beyazlat, stickerları değiştir obaa 2013 model!
Hata bizde ama beyler. Geçen sene gittim tıpış tıpış aldım 2012 model CBF150. Almayacağım bundan sonra honda yeni bir model getirene kadar başka birşey. Baksınlar satışlar düşüyor, adamakıllı model getirsinler artık. Sene 2013 jikleli, karbüratörlü model mi kaldı bu devirde? Hadi onu geçtim yahu tasarımı değiştir, olmadı dazzleri getir. CB125E getiriyorsun üzerinde devir saati yok, adam işitme duyusunda master yapıyor senin motoru kullanırken. Sözün özü bu şekilde devam ederse, benden daha Hondaya para mara yok. Oh be içimi kustum sonunda