Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Honda'nın bize reva gördüğü bu mu?

REKLAM ALANI
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vtr 250 getirdi satamadı pahalı diye böyle bir model getirirse de normallerinden pahalı olur

Bu seferde ona vereceğim paraya şu kadar daha eklerim 250 cc alırım muhabbeti başlar
    Ne de güzel motordu oysaki.. Kıymetini bilemedik...
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    -
    Kendi fikrimi yazmak istiyorum.
    Honda'nın türkiye'ye sizlerin istediği gibi modeller getirmemesinin bence 2 sebebi olabilir.
    1 ) Türkiye diğer avrupa ülkeleri kadar zengin bir ülke değil.Hele ki son zamanlarda ve ileri ki zamanlarda geçim sıkıntısı çoğalacak.Asgari ücretle çalışan bir insan anca gecekonduda oturup kendi karnını zar zor doyurmakta.Bu yüzden düşük ücretle çalışanların motor alması çok daha az.Maaşları yüksek olanların büyük çoğunluğu ise arabaları tercih ediyor ve az bir kısmı motor'u tercih ediyor.Bu yüzden hedefledikleri satış oranları türkiye de daha az olmuş olabilir.

2 ) Türkiye'de diğer avrupa ülkeleri gibi motorculara bakılmıyor.Avrupada motor kullanmak gayet keyifli.Fakat türkiye de tam bir eziyet , işkence.Trafik kurallarına uymayanlar mı desem , motorcuları sıkıştıranlar mı desem...Tehlikeli ve herkesin ilgisini çekmiyor.Kiminin ailesi izin vermiyor bu isteğinden vazgeçmek zorunda kalıyor.Hergün kazaları görüyoruz motor kazalarını...Sırf bu yüzden insanlar motor almaktan vazgeçiyor , ilgisini kaybediyor bu yüzden motor satışları düşüyor.

Bende asgari ücretle çalışıyorum fakat ailemin evi var , arabası var , emekli maaşları var ve sıkıntı çekmiyoruz Allah'a şükür.
    Bende maaşımın çoğunu motor almak için biriktiriyorum.
    Ailem izin vermiyordu fakat çok zor ikna ettim ve seneler sürdü.

Birde şöyle düşünüyorum.Eğer benim oğlum olursa ve motor almak isterse ben inanın motor aldırmam.Kendi çok iyi kullansa bile diğer tüm araçlar iyi kullanmıyor.Gelirler çarparlar , düşürürler veya kendi düşer birşey olur ve kaza yapar.Küçük veya büyük kaza illa ki yapar.Hem geçim sıkıntısının olduğu bir ülke de ve trafikte hiç sevilmeyen ve düşman gibi görülen motorsikletlerin kullanılması en zevksiz ve başa bela ülkelerden biriyizdir herhalde.

Keyifli forumlar.
    htmetin bunu beğendi.

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    Alıntı NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eeeee zamanında bol titreşimli apaçiyi cbf150'den üstün tuttunuz.Honda da dedi ki ben de yaparım titreşimli motor.Alın size cb125.Hem de daha uygun fiyata verdi.Cbf150 gibi motor dururken apaçi sıfır satmalıydı.Ama yok honda yağ yakıyo , yok bilmem ne , milleti soğuttunuz.Şimdi hakettiğinizi buldunuz.Alın size titreşimli apaçi motoru.
    yanılıyorsun demek isterdim ama malesef haklısın

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    vtr250 sanki sadece türkiyede 1 yıl getirildi hemen zarar edilip kaldırıldıya getiriyorsunuz.avrupada sanki farklıydı ordada işler aynıydı hani var mı orlardada

sonuç olarak honda a.ş türkiye bu istediği hondanın ürün gamı tüm motorsiklet markalarından geniş olunca uzak doğuya pazarlanan kilitesiz ucuz malları çin motoru satılacağına biz satalım mantığına getiriyorlar .aslında marka kötüleniyor haberleri yok şuan şu başlık bile bunun bir kanıtıdır
    Mustafa Kemal Atatürk

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Yanlış hatırlamıyorsam VTR250 12 küsür bin tl den satışa çıktı. Hem de 5-6 yıl önce. Nasıl satsın?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vtr250 sanki sadece türkiyede 1 yıl getirildi hemen zarar edilip kaldırıldıya getiriyorsunuz.avrupada sanki farklıydı ordada işler aynıydı hani var mı orlardada

sonuç olarak honda a.ş türkiye bu istediği hondanın ürün gamı tüm motorsiklet markalarından geniş olunca uzak doğuya pazarlanan kilitesiz ucuz malları çin motoru satılacağına biz satalım mantığına getiriyorlar .aslında marka kötüleniyor haberleri yok şuan şu başlık bile bunun bir kanıtıdır
    Kim kötülemiş markayı, bu kadarı eleştiri sayılır. Kafası çalışan firmalar da eleştiriyi değerlendirir, hemen bizi kötülüyolar moduna girmez. Gerçi buraları hiç okuyacağını sanmam hondanın.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    crf 250l, inazuma bile bu motordan daha ucuzmuş, iyi olmuş satmaması
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)