Alabileceğim en iyi scooter...
Reklamlar
-
Merhaba...
2 Sene honda activa kullandım.
3 Aydırda honda fizy kullanıyorum.
Yaza kadar yeni bir motor alacağım , alacağım motor scooter olacak.
Bütçem 4.500 TL'dir.Alacağım motor 0 olacak.
Şuan için Kymco Super 8 Modelini uygun gördüm şuan için bu modeli düşünüyorum.
Kymco super 8'den daha iyi daha sağlam modeller varsa markayı modeli ve neden bu motoru bana tavsiye ettiğinizi yazabilir misiniz ? ( Çin markalar hariç )
Reklamlar
-
Koruma ekipmanları haricindeki bütçe maksimum 4500 lira ise Kymco Super 8 veya SYM Jet4 güzel alternatiflerdir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Koruma ekipmanları haricindeki bütçe maksimum 4500 lira ise Kymco Super 8 veya SYM Jet4 güzel alternatiflerdir.
Teşekkürler hocam.
-
tavsiye edebileceğim bazı motorlar var ama bütçene uymaz seçimin çok iyi, ideal bence ama bütçeni biraz daha artırrırsan kymco dınk 200i ,honda pcx ve yamaha bw's 125 e bakmanını öneririrm
-
illa sıfır olacak diye karar vermeyin bence, o fiyata honda pcx bulabilirsiniz.
-
Agility City 125 de gayet iyi bir alternatif 16" tekerleri çok iyi özellikle.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
tavsiye edebileceğim bazı motorlar var ama bütçene uymaz seçimin çok iyi, ideal bence ama bütçeni biraz daha artırrırsan kymco dınk 200i ,honda pcx ve yamaha bw's 125 e bakmanını öneririrm
Bütçe konusunda bazı sıkıntılar var.Ben asgari ücretle çalışıyorum maaşımın 500 TL'sini aileme veriyorum.
250-300 TL bana kalıyor.100 TL'si sigara parası oluyor , gerisinide motor almak için biriktiriyorum.
Her ay 100-200 TL biriktirebiliyorum.Bu şekilde para biriktirmek çok uzun sürüyor.6.000 - 7.000 TL'ye gerçekten güzel motorlar var fakat 2 seneye anca alırım bu şekilde o yüzden düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
c3nk adlı üyeden alıntı
illa sıfır olacak diye karar vermeyin bence, o fiyata honda pcx bulabilirsiniz.
Tabi ki haklısınız ama 2.el düşünmüyorum.
-
Kredi kartı bul.. aylık 200 taksitle al
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Agility City 125 de gayet iyi bir alternatif 16" tekerleri çok iyi özellikle.
Evet Agility City 125'de güzel bir motor ben kymco super 8'ş seçerken agility ve agility city modellerinide araştırdım.
Bayiilere gittim , kullananlara sordum ve bu kişilerin söylediklerine göre agility ve agility city'i eleyip kymco super 8'i seçtim.
Ama kymco super 8'den daha iyi ve ucuz bir model bulursam ona yönelirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Niye sukuter ?
Şuan için scooter düşünüyorum.İşlerimi yoluna koyunca düzgün bir şekilde para kazanmaya ve biriktirmeye başlayınca daha yüksek modellere yöneleceğim.
-
ikinci el x max 250 düşünebilirsin
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
Sym joride 200 de bakalirsin ama işte 2 el istemiyorsun o zaman seçenekler azalıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Teşekkürler fakat 2.el düşünmüyorum 0 alacağım.
-
İnsanlar ne kolay borçlanıyorlar.. Kendileri borçlanmakla kalmıyor birde tavsiyelerde bulunuyorlar. Güler misin ağlar mısın?
Finans sektöründe çalışan bir arkadaşınız olarak kendimce tavsiyemdir; mümkün olduğunca borçlanmayın arkadaşlar. Heleki bu işi hobi olarak yapıyorsanız, motosiklet sizin için mesleki bir gereklilik değilse krediye-kredi kartına bulaşmadan bütçenize göre modellere bakın. Öyle sahnelerle karşılaşıyor, öyle hikayeler duyuyoruzki hergün... İnsan ister istemez üzülüyor!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
Ödeyebileceğimiz bir miktarda taksit yaparsak borçlanmanın pek bir önemi kalmıyor.
-
atakan kardeşim 1.5 yıl süper 8 kullandım ,üzmedi beni ama süspansiyon ve sele gerçekten çok rahatsız edici bozuk yollarda giderken motor 2 ye bolunecek gibi hissediosun kıçın deliniyo resmen, onun dışında kale gibi motordur basınca gider frenleri güzel düşmeyle yatmayla dağılmaz ama activadaki konforun 100de birini bulamazsın bunuda bil ,sele sele değil iğneli fıçı :D semersiz ata binmiş gibi hissediyosun
ayrıca 2 bin liraya bile tertemiz süper 8ler bulabilirsin sıfır gereksiz olur
-
Atakan.Ş adlı üyeden alıntı
Bütçe konusunda bazı sıkıntılar var.Ben asgari ücretle çalışıyorum maaşımın 500 TL'sini aileme veriyorum.
250-300 TL bana kalıyor.100 TL'si sigara parası oluyor , gerisinide motor almak için biriktiriyorum.
Her ay 100-200 TL biriktirebiliyorum.Bu şekilde para biriktirmek çok uzun sürüyor.6.000 - 7.000 TL'ye gerçekten güzel motorlar var fakat 2 seneye anca alırım bu şekilde o yüzden düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
Tabi ki haklısınız ama 2.el düşünmüyorum.
Klasik olacak ama sigarayı bıraksanız her ay 100 lira artırır artırdığınız paraya da koruma ekipmanları veya daha iyi motor alırsınız. Tabi sigarayı bırakmak için sağlam bi nedene ihtiyacınız var 8 ay önce benim nedenim evlilikti.Nacizane tavsiyem Elektronik sigara alın bir tane .(Denedim kesinlikle tatmin ediyor sigara ihtiyacını gideriyor). 150 tl civarında kullandıktan 1 ay sonra kendini amorti eder ;) Sizde motor üstünde sigara içme sıkıntısından kurtulmuş olursunuz
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
-
TheArcheus adlı üyeden alıntı
atakan kardeşim 1.5 yıl süper 8 kullandım ,üzmedi beni ama süspansiyon ve sele gerçekten çok rahatsız edici bozuk yollarda giderken motor 2 ye bolunecek gibi hissediosun kıçın deliniyo resmen, onun dışında kale gibi motordur basınca gider frenleri güzel düşmeyle yatmayla dağılmaz ama activadaki konforun 100de birini bulamazsın bunuda bil ,sele sele değil iğneli fıçı :D semersiz ata binmiş gibi hissediyosun
ayrıca 2 bin liraya bile tertemiz süper 8ler bulabilirsin sıfır gereksiz olur
Anladım yorumunuz için teşekkür ederim.Sele konusunu dikkate alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
DEISIS adlı üyeden alıntı
Klasik olacak ama sigarayı bıraksanız her ay 100 lira artırır artırdığınız paraya da koruma ekipmanları veya daha iyi motor alırsınız. Tabi sigarayı bırakmak için sağlam bi nedene ihtiyacınız var 8 ay önce benim nedenim evlilikti.Nacizane tavsiyem Elektronik sigara alın bir tane .(Denedim kesinlikle tatmin ediyor sigara ihtiyacını gideriyor). 150 tl civarında kullandıktan 1 ay sonra kendini amorti eder ;) Sizde motor üstünde sigara içme sıkıntısından kurtulmuş olursunuz
Evet sigarayı bırakma konusunda katılıyorum Elektronik sigarayı hiç duymamıştım ilk defa sizden duydum , merak ettim internetten hemen araştırıyorum bakalım nasıl bir şeymiş.
-
kardesim kymco super8 arkayada bi michelin sport lastik daha iyi bi skuter bu fiyata bence yok .kesinlikle iyi bi seçim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)