karar güzel süper 8 ;) gökavanın dediği gibi lastiğinin değiştir bana pek güven vermıyo diğer ay bende değiştiricem. motor yakısıklı makınesı sağlam bakımlarınıda aksatmadıkca yolda bırakacak bi motor değil.
karar güzel süper 8 ;) gökavanın dediği gibi lastiğinin değiştir bana pek güven vermıyo diğer ay bende değiştiricem. motor yakısıklı makınesı sağlam bakımlarınıda aksatmadıkca yolda bırakacak bi motor değil.
Söylediğiniz lastiğin fiyatı nedir acaba ?
Sigarayı bırak bütçeni arttırıp al bi yamaha Bws 125 daş gibi motor DAŞ
O fiyata bws 125 en iyisi taş gibi motor hatta almayi düşünüyordum taaki duke 125 i Görene kadar
Bende çin malı 100 lük scooter var. Markası önemli değil. Hepsi aynı. Çin malı. Keşke Kymco alsaydım. Arkadaşın birinde 125 lik Kymco var. 7 yıldır kullanıyormuş. Sanki 1 yıllık zannettim. Kymco Kore malı. Dominos pizza bile bu markayı kullanıyor. Bilindik yerli marka Çin malı montajlamalar 3. yıldan sonra dağılmaya başlıyor. Geçen yaz hava filtiresi borusu kopmuş. Motor tozlu hava çekince gitmiş. Görünmeyen yerde olduğu için ancak motor yağ yakmaya başlayınca farkettim. 500 liram gitti.
Şehir içide kullanıcam diyorsanız scooter alın. Vitesleri otomatik. İkide bir vites değiştirmek zorunda kalmazsınız. Ön kısmı bir sürü yük alıyor. Arazide kullanacaksanız büyük tekerlekli alın derim. Düşme riski daha az.
Arabada ve motorda Alman ve Japon. Kesinlikle HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)