125 cc motor 8 beygir olur mu ? honda'da teknoloji tersine işliyor eskiden ne güzel 125 cc titanları 12.5 beygirdi.
125 cc motor 8 beygir olur mu ? honda'da teknoloji tersine işliyor eskiden ne güzel 125 cc titanları 12.5 beygirdi.
Benzin göstergesi bile yok hadi hayırlı olsun seneye honda 125 bace olur ondada km sayacı olmaz sonraki sene honda 125 face olur ondada el marşı olmaz gideeee gidee bir söğüde dayanırlar en sonunda nasılsa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Göstergeler haric güzel bi motor olmus bence..Beyendim
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hani 5 vites demiştiniz göstergede 4 vites var.
kimse yanlış anlamasın (köylü milletin efendisi)
ama honda kırsal kesimi hedeflemiş yani kısaca köylü motoru! kuryeler almaz, çünkü beygir düşük ve frenaj kabiliyeti disk olmadığı için pek sağlıklı değil. (tork idare eder strok hayli yüksek)
anadoluda yaşlı amcaların ayaklarını yerden kesecek titreşimsiz adı honda bir commuter işte. honda da bir tür gelenek bu
(cub değil)
buyur 1979 cb125
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Teknik verilerinde 5 vites diyor ama göstergede 4 e kadar var. Yine teknik verilerde disk fren diyor ama kampana var. Bu neyin politikası?
Dogru dion mengu 5 yok way canına
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Vay Anam babam ne yani Şimdi honda
Devir saati olmayan,Benzin göstergesi olmayan,4 Vitesli Ön Arka kampana frenli Ve daha bir ton eksiği olacak olan motora 3190 tl fiyatmı çekmiş Vay canına
Not: TATLIHIZ Yazılarını takip ediyorum bu motordan pek beklentin olmasın bu cb125e Nin Malzemeden daha çok çalınmış hali fiyatta vahimm
Sado
sanırım bu depüklemeli calışıyor.
marş düğmesi göremedim :S
# motosikletle.blogspot
bir dahaki seneyede benzin göstergesi koyup fiyatını 1000 TL yükseltirler. çok pahalı bir sistem bu benzin göstergesi motorun maliyetini yarı yarıya etkiliyor bildiğiniz gibi değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)