bu goruntuye bare 100 cc yapp vergiden muaf motor uretseyms daha cok satarmıs 2. motor alternatifi olarak fln
bu goruntuye bare 100 cc yapp vergiden muaf motor uretseyms daha cok satarmıs 2. motor alternatifi olarak fln
satar satar kasmaya gerek yok fıyat avantajı hersey demek bu ulkede
www.erkakurye.com
Bunu bir tane kurye alsın bende bikini giyer gezerim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Motor güzel ben beyendim diyorum..
Eski kasa hatları cok hosuma gidiyor benim..
Ön disk olarak gelirse cok daha iyi olur..
Sehir içinde ayagımı yerden keser,Honda olur parcası 10 yıl bulunur..2.Eli iyi gider..
BU MOTORDA SATAR..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bir de bu motor yerli montaj olsaydı fiyatı 2500-2600tl gibi olabilirdi, ithal motosiklet başına alınan 300 dolar vergi olmayacağı için. 2006'da o vergiyi koyduranların da honda ve yamaha olduğu rivayet edilir. Bu motor aslında 3200 liralık motor değil yani, yerli montaj veya olsa ithal motor vergisi olmasa honda da fazla kâr koymasa 2500-2600 lira gibi bir fiyata satılabilirdi. Nijeryadaki perakande fiyatı 627 dolar. Honda eğer nijeryada üretilmiş cb ace'i getirdiyse yaklaşık 400 dolar fabrika çıkış fiyatıyla çinlilere denk bir motor var karşınızda.
tam hondaya yakışır bi model. 80 ni de geçmez bu.
ahada buraya yazıyorum deli gibi satacak
bencede satıcak. kesinlikle mondial ve apachi den fazla satıcak diye düşünüyorum
Satacak bide titresim yoksa bu laf edenler bile alir..
şahsen 2ci el cbf 150 yerine büyük altarnatif bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)