Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Fuara Gideceklere Öneriler

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Dün fuarı baştan sona gezdim ve kendimce bir değerlendirme yaptım. Gidecek olanlara ve gidemeyenlere faydası olacağını düşünerek paylaşmak istedim.

Çok fazla beklentisi olanların bu yılda hayal kırıklığına uğrayacağını garanti ederim. Çünkü 3 yıl önce nasılsa bu yılda aynı marka aynı renk motoruyla aynı yerde duruyor. ( Bu genel bir değerlendirmedir yaklaşık %70 i )

Güzel şeyler görmek istiyorsanız ilk ziyaret edeceğiniz stant Ducati olmalı hemen yanında MvAgusta var italyanların harika tasarımlarını yakından görmek sizi heyecanlandırcak.

Ardından Bmw standı. 3 yıl önceki Bmw de hemen hemen aynı olsada yeniden görmelisiniz. F-700 Gs Aileye katılmış

Scoter tutkunları Ferco motor standına gidin bi 10 dakikanızı yeni X10 modeline ayırın. Harika bir scoter tasarlamışlar. Güzel, güçlü, kaliteli, heybetli ve pahalı :(

V-strom hayranları Muhakkak Nc700x ile V-stromu kıyaslayın.

Can-am standına uğrayın değişik şeyler göreceksiniz.

4 tekerleklilere meraklıysanız sizin için çok şey var. Özellikle otomatik Atv ler devasa boyutları ve güzel tasarımlarıyla sizi baştan çıkarabilir.

Gösterileri izleyin.

Honda U3X Sizi çok şaşırtacak. )

Sizin zevkiniz doğrultusunda birşeyler olabilir. Benim için bunların dışında Etkilenecek birşey yok.

CUSTOM YOK

Harley yok.

Salonun biri sadece aksesuar ve yedek parçacılara ayrılmış ki buradan size uygun birşeyler bulabilirsiniz. Fuar indirimi olduğu söylenıyor. Sanırım markaya göre değişiklik gösterıyor.

Ahmanamra, Garip, DARADEVİL24 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Teşekkürler bilgi için
    Emeğine sağlık
    birGarip..

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    paylasım ıcın sağolun fakat su gercek varki fuarı fuar yapan içindeki cıvırlardır o yuzden buna fuar denmezde magaza gezmek denir
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Pek öyle cıvır yok. Motorları gölgede bırakma ihtimali düşünülmüş gibi.
    ero__ bunu beğendi.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Cıvır cıvırdır Motorlar güzel 4 RESİMDEKİ motor cok hosuma gitti ekzoz baska bi dünya.. Elinize saglık
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek öyle cıvır yok. Motorları gölgede bırakma ihtimali düşünülmüş gibi.
    İŞTE BU SÜPER. Motosiklet resmi çekmek için mankenlerle dalaşmaktan bıkmıştım

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Eskiden ne güzel mankenler olurdu. Manken yok mu manken
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    CB ACE yokmuydu ?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Vardı ............

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    her yıl fuar dahada sönükleşiyo. cb 125 ace ten pek bir sey beklemeyin bombos bir motor cb 125e yi fiyat artışı olsun diye çıkarılmış resmen
    cool113 bunu beğendi.

Çok güzel paylaşım teşekkürler Sinan Er.Ducati standı gerçekten harikaydı oldukçada kibardılar satıcılarda kızlarda stand marka adının verdiği potansiyelle çok kalabalık degildi ve detaylı bir şekilde inceledim yetkilide ciddi anlamda bir fuar indiriminden bahsettti monsterda 3 bin lira civarı diğerlerini sormadım.Naked alma niyetim var ve tercihlerim arasındaydı ama suan için maddi olarak fazla geldiğini düşündüm.Honda nc700sa ve Yamaha xj6n abs cok güzellerdi sanırım tercihim 2sinden biri olacak araştırmalarıma devam ediyorum.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    fuarlar ekonomi ile doğru orantılıdır. zenginleştikçe gelen ürünler de zenginleşir, fakirleştikçe de böyle renksiz bir fuar...

italyanlara özenmemek elde mi? adamlar krizdeler der büyüklerimiz inanan var mı?
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

şu ötv illetinden kurtulmamız lazım yoksa güzel modeller gelmeyecek. ötv yüzünden 300 cc ve üzeri motosikletler ulaşılamayacak fiyat düzeylerine çıkıyor.

foto_sentez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Derbi STX 150
    Bende bugün fuardaydım ve bence en az yarısı Çinli çakmalar ve bisikletlerden oluşuyordu. Haftaiçi olmasına rağmen de oldukça kalabalıktı ki haftasonu nasıl olur bilemiyorum. Bu arada gösterileri mutlaka izlemelisiniz, görünce ben de motosiklet mi kullanıyormuşum bee diyor insan...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)