Fuara Gideceklere Öneriler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Teşekkürler bilgi için
Emeğine sağlık
-
paylasım ıcın sağolun fakat su gercek varki fuarı fuar yapan içindeki cıvırlardır o yuzden buna fuar denmezde magaza gezmek denir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
-
Cıvır cıvırdır Motorlar güzel 4 RESİMDEKİ motor cok hosuma gitti ekzoz baska bi dünya.. Elinize saglık
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Pek öyle cıvır yok. Motorları gölgede bırakma ihtimali düşünülmüş gibi.
İŞTE BU SÜPER. Motosiklet resmi çekmek için mankenlerle dalaşmaktan bıkmıştım
-
Eskiden ne güzel mankenler olurdu. Manken yok mu manken
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
-
her yıl fuar dahada sönükleşiyo. cb 125 ace ten pek bir sey beklemeyin bombos bir motor cb 125e yi fiyat artışı olsun diye çıkarılmış resmen
-
Çok güzel paylaşım teşekkürler Sinan Er.Ducati standı gerçekten harikaydı oldukçada kibardılar satıcılarda kızlarda stand marka adının verdiği potansiyelle çok kalabalık degildi ve detaylı bir şekilde inceledim yetkilide ciddi anlamda bir fuar indiriminden bahsettti monsterda 3 bin lira civarı diğerlerini sormadım.Naked alma niyetim var ve tercihlerim arasındaydı ama suan için maddi olarak fazla geldiğini düşündüm.Honda nc700sa ve Yamaha xj6n abs cok güzellerdi sanırım tercihim 2sinden biri olacak araştırmalarıma devam ediyorum.
-
fuarlar ekonomi ile doğru orantılıdır. zenginleştikçe gelen ürünler de zenginleşir, fakirleştikçe de böyle renksiz bir fuar...
italyanlara özenmemek elde mi? adamlar krizdeler der büyüklerimiz inanan var mı?
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
şu ötv illetinden kurtulmamız lazım yoksa güzel modeller gelmeyecek. ötv yüzünden 300 cc ve üzeri motosikletler ulaşılamayacak fiyat düzeylerine çıkıyor.
-
Bende bugün fuardaydım ve bence en az yarısı Çinli çakmalar ve bisikletlerden oluşuyordu. Haftaiçi olmasına rağmen de oldukça kalabalıktı ki haftasonu nasıl olur bilemiyorum. Bu arada gösterileri mutlaka izlemelisiniz, görünce ben de motosiklet mi kullanıyormuşum bee diyor insan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)