Ankara grubumuzda paylaşmıştım bu bilgiyi,birde burada paylaşayımda,tüm motorcu arkadaşlarımız faydalansın istedim.
Herkese 10 TL'lik Bedava Benzin Fırsatı..
Değerli abilerim,kardeşlerim.Opetin bir kampanyası var.Aramızda haberdar olmayanlar vardır diye düşünerekten paylaşmak istedim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opet&feature=search_result#?t=W251b GwsMSwxLDEsImNvbS5vcGV0Il0.
Yukarıdaki linkten,android cihazımıza uygulamayı indiriyoruz.Tablet,telefon olabilir.(Android kullanmayanlar için bilgisayarda android emülatörü ile denenebilir,ben denemedim.)İphone kullananlar için Apple Store'da var mı bilmiyorum Apple kullananlar bakabilir.
Opet kartımız yoksa en yakın opet şubesinden bir adet edinip numarasını programa giriyoruz ve 5 TL puan anında kartınıza yükleniyor.Ardından programın ana menüsünde en alt kısımda bulunan 'plaka tanımla' kısmından plakanızı da tanımladığınızda 5 TL değerinde puan daha kartınıza anında yükleniyor.
Daha sonra herhangi bir opet bayisine gidiyoruz.10 TL'lik beleş benzinimizi alıp puanlarımızla ödemeyi yaptıktan sonra,cayır cayır geziyoruz. :D