Bir süresi varmı bunun ben bu ay alacağım motosikleti ilk benzin bedavaya gelsin
Bir süresi varmı bunun ben bu ay alacağım motosikleti ilk benzin bedavaya gelsin
Birisi yardimci olabilir mi programi indirdim ne yapmam lazim simdi
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Niye kimseden cevapyok ya :(
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Hocam kartı aldıktan sonra benzin istasyonundaki bilgisayardan aktivasyon işlemini tamamladınız mı?
Eğer tamamlamadıysanız herhangi bir opet istasyonundaki bilgisayara kartınızı okutuyorsunuz,aktivasyon formunu dolduruyorsunuz.Telefonunuza bir şifre gönderiyor o şifreyi bilgisayara girdikten sonra kartınız aktif oluyor.Daha sonra adım adım anlattığım işlemleri yapın.Yine olmazsa hangi adımda takıldığınızı yazın yardımcı olmaya çalışayım.
Kartı almak için 18 yaş gerekiyormu 5 ay var daha 18 e
Tam bir bilgim olmamakla birlikte 18 gerekmez diye düşünüyorum?
iphone ile deneyen varmı oluyormu?
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
evet itunes store dan "opet" uygulamasını indirdim, kartımı girdim 5 Lira hemen geldi.
sonrasında plakamı girdim fakat ilave 5 lira gelmedi. programdan çıktım girdim denedim ama gelmiyor.
plakayı tekrar gireyim dedim ama plaka girme seçeneği yok, heralde 1 kere girince gidiyor.
neyse 5 lira da iyi. şimdiye kadar 8 lira birikmiş oldu 13 lira. %1 verdiğini düşünürsek 500 lira yakıt ile 5 Lira bonus veriyor. yani baya iyi..
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
10 TL ile cayir cayir olmuyor iste okula gitsem eve donemem saka bi yana opet bulursam aliyim dursun sagolasin.
kartım gelince bende deneyeyim =) gerçi ben ayda 30 tl fln bedava yakıt alıyorum opetten ama olsun fazla benzin göz çıkartmaz =)
Karadeniz - Giresun.
Önce kartı adımıza tanımlamak gerekiyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Bana da sadece 5 lira Verdi... O da kartı tanıtma işlemi için, plaka girdim onun için vermedi puan...
plaka için banada vermedi kartımı aktif olarak kullanıyorum ama herkese karpuz bize kelek gene =) zaten bugune kadar benim işlerim hep ters gittiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)