peki kaça aldın cbf'yi? aynı fiyat mı yoksa oynadılar mı fuar falan diye ?
peki kaça aldın cbf'yi? aynı fiyat mı yoksa oynadılar mı fuar falan diye ?
Think Nothing! Just Twist The Wrist
hayır hayır tvs alıyordum dostlarımız vazgeçirdi cbf benim ilk motosikletim
yeni tvs ler harika görünüyor ama bakan bir daha bakıyor 5. ayda türkiye ye gelecekmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Liste fiyatı 4800 lira + ruhsat masrafı ben ruhsat işlemini kendim halledeceğim 4350 lira ya bıraktılar uzun pazarlık sonucu
ooooh baya ındırmısler. iyi bakalım hayırlı olsun tekrar. artık yazın geze geze bı hal olursun CBF'yle yerınde duramaz insan uzun yol kısa yol fotograflarını goruruz artık bakalım
Think Nothing! Just Twist The Wrist
iyi fyata almışsın hayırlı olsun.. CBF 150 hakkında söylene bilecek her şey söylenmiştir bu forumda.. parçası bol ucuz, yakıt ekonomik... Barkın abininde dediği gibi bulgur pilavı..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın öncelikle. Satın aldıktan sonra nereden teslim alıyorsunuz acaba? Plaka+ruhsat işlemlerini onlar halledebiliyorlar mı? Birde size teslim almanız için gün mü veriyorlar, yani gün veriliyorsa eğer o verilen günde mi almak zorundasınız? Benim de ehliyetim yok ve sürüş konusunda tecrübem az o yüzden soruyorum. Teşekkürler.
Hayırlı olsun cok güzel bir motor almıssınız.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
hayırlı olsun kazasız belasız surusler
honda fuarda Honda türkiye olarak katılıyor fuarda görevli olarak çalışan siyah tişörtlü arkadaşlar istanbul daki honda bayileri onlarla orada pazarlık yapıyorsunuz benim almış olduğum bayi parayı hemen ver motoru teslim edeyim dediler yani bayiden bayiye değişiyor engeç pazartesi teslim eden bayi var karşı oda zaten
ayrıca arkadaşlar ruhsat işlerini kendiniz halledin onlara para vermeyin 550 lira istiyorlar 150 lira komisyon muamele parası alıyorlarmış ben kendim halledeceğim.
abi ehliyt icn ne kadar para odedinn kursa bnde b sınıfı ehliyt varda uygun bir yer arıyorm ogrenciyim malum su a2 ehlyti almm lazım b snf ehlyti ile kullanıyorm motoru nezmndr arkdslar istanbul da neresi olursa olsn ztn derslerede girmicem uygun fiyata kurs onerirseniz sevinirim
cbf 150 pisman etmez abi yeterki sen dikkatli kullan Allah kaza bela vermesin yeter
ben bağcılarda altıner sürücü kursundan aldım 450 lira kursa verdim sınav sağlık raporu gibi tüm giderler içinde sadece emniyet ve maliye vereceğim 650 700 lirayı buluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
yarın motosikleti ehliyetsiz ve ruhsatsız nasıl getireceğim çok endişeliyim türk polisi umarım yakalamaz yoksa hapı yuttum ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)