Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Sonunda Honda Cbf 150 yi aldım

REKLAM ALANI
    vedkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Tourneo 110ps
    Kullanıcılar genelde tipsiz diyorlar ama bence gayet yakışıklı bir motor.Farların gövdeyle beraber olması güzel duruyor ama gece sürüşü açısından sıkıntı yaratabiliyor bazen.
    serdar37100 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı vedkum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanıcılar genelde tipsiz diyorlar ama bence gayet yakışıklı bir motor.Farların gövdeyle beraber olması güzel duruyor ama gece sürüşü açısından sıkıntı yaratabiliyor bazen.
    valla ,istanbulda pek sorun olacağını sanmıyorum şehrin her yeri aydınlık sayılır henüz gece tecrübem 4 km den daha fazla olmadı 30 km falan oldu 3 günde

mkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    kardeşim hayırlı uğurlu olsun
    Severim kendilerini zira 5000 km yol yapmışlığım vardır. Bana göre segmentinin en iyisi. yağını kontrol et ve sonsuza dek sür :D almadan önce kafamda acabalar vardı yok yağ yakarmı yok titrermi diye çok şükür hiç bişey gelmedi benim başıma 2 sene mutlu mesut yaşadık aldığım fiyata da sattım

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı mkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim hayırlı uğurlu olsun
    Severim kendilerini zira 5000 km yol yapmışlığım vardır. Bana göre segmentinin en iyisi. yağını kontrol et ve sonsuza dek sür :D almadan önce kafamda acabalar vardı yok yağ yakarmı yok titrermi diye çok şükür hiç bişey gelmedi benim başıma 2 sene mutlu mesut yaşadık aldığım fiyata da sattım
    valla abiciğim henüz 30 km anca oldu benim ama motorda titreşim yok yüksek viteste düşük devirde kullansam bile gene titremiyor yağ yakma konusuna gelince ben çok kişiye soruyorum iş yerime gelen kuryelere özellikle soruyorum onların motorları yağ yakıyor evet ama ayda birdefa zor değiştiriyoruz diyo bizim 15 günde bir yapmamız lazım gerekir normalde diyor e ticari kullananlara da sordum forumdan 2000 km de 50 100 gr yağ anca eksiltiyor diyo bunu da yaksın zaten tek pistonlu makina bence normal ya bu kadar yağ yakması abartırsa o zaman başka

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Motorumun faturası yetki belgesi uygunluk raporları hazır şimdi sıra ek 1 ve sigorta da
    bu sigorta işi miğdemi bulandırıyor ne kadar ödeyeceğim çok karışık bu iş 200 250 500 neler konuşuluyor neler

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Arkadaşlar Ek-1 şöförler odasındanmı alınıyor emniyet den mi bilen varmı sigortayı nereye yaptırayım uygun sigorta neresi var
    mkaptan bunu beğendi.

mkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    sanırım söförler odasından alınıyor kendin koşturacaksan yaklaşık 2 günün gidebilir sıra falan bekledim ben çok emniyette plaka basımında falan

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    ek -1 emniyetten de alınıyormuş sıra bekleyecek bir durum yok emniyette randevulu çalışılıyor saat 11 de perşembe günü randevu aldım ama benin iki sorunum var birincisi ek-1 konusu 2. sigorta yı nereye yaptıracağım birde ruhsat harçlarını emniyete mi maliyeye mi yatırıyoruz

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Arkadaşlar bugün motosikletimin trafik tescil işlemleri bitti pazartesi ruhsat sayfalarını teslim edecekler hayırlısıyla plakamı falan bastırdım emniyete ve siyortaya harcadığım masrafları tek tek yazayım belki yeni tescil ettirecek arkadaş olursa işine yarar
    ayrıca arkadaşlar muameleciye boşa 100 150 lira para vermeyin kendiniz halledin işinizi 10 dk sürmedi evrakları teslim etmesi
    istanbul fatih trafik şube müdürlüğünde yaptırdım işlemlerimi. oradaki memur arkadaş da işi hiç yokuşa sürmedi sağ olsun her şeyi hemen halledip işleme aldı fatih trafik şubeye teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı şimdi ehliyet işlemleri için pazartesi bağcılar trafik şube müdürlüğüne müracaat edeceğim bakalım orasında işler nasıl yürüyor

axa sigorta dan sigorta yaptırdım 206.00tl
    emniyet vermiş olduğum ruhsat masrafları 155,50tl
    şöförler odasına plaka baskı ücreti 11,00tl
    ek-2 belgesi doldurttum 10.00tl
    motosikletimin yeni tescil işlemlerine 382,50 tl para harcadım

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet barkın abi tavsiye etti dediklerini aynısı söyleyeyim arkadaşlar apache alıp hava atarsın kalkışı seridir görüntüsü güzeldir 100km yol yapınca arka tarafın çay karıştır dedi titreşimden hondayı alırsın 70 binlere kadar kullanırsın bakımını yapınca masraf yapmaz dedi ama apache 20 binden sonra sıkıntılar başlardedi e birde honda kendini kanıtlamış bir marka bana honda yı tavsiye etti hava atacaksan apache al yok ben sağlam motor alacağım uzun süre bineceğim diyorsan cbf al dedi bende gittim aldım valla zaten onu görmeden öncede kararımı vermiştim oda öyle dedikten sonra tamam dedim alıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Arkadaşlar benden bu gecelik bu kadar 34 saattir uykusuzum artık uyuyup yarın tekrar fuar alanına gideceğim öğlen gibi.

Herkese iyi geceler yarın görüşmek dileği ile allaha emanet olunuz

Barkın abinin söylediğini ilk mesajınıza yazarsanız tvs ile cbf karşılaştırması yapacaklara yardımcı olur diye düşünüyoum
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın abinin söylediğini ilk mesajınıza yazarsanız tvs ile cbf karşılaştırması yapacaklara yardımcı olur diye düşünüyoum
    yazıyor alt kısımdaki yazılarımda tvs yi kötülemiyor 10km daha hızlı gitmesini istiyorsan tvs 20 bin km den sonra sorun yaşarmıyım diye düşünmek istemiyorsan cbf başka şehirlerde servis sıkıntısı yaşamak istemiyor san parça sıkıntısı yaşamak istemiyorsan 2. elde çabuk satmak istiyorsan sağlamlık ve dayanıklı olmasını istiyorsan cbf de he yok ben 10 daha hızlı birazda gösterişi olan bir şey arıyorsan tvs alabilirsin dedi ben kararımı cbf den yana kullanmıştım barkın abide böyle deyince içime sinerek aldım

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Bu gun itibari ile motosikletimin ruhsati elime gecti

tezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150
    Hayırlı olsun Allah bir serviste kocatsın.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı tezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah bir serviste kocatsın.
    cok sagol allah razi olsun ama allah bizleri servis eline dusurmesin ;)

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)