Kullanıcılar genelde tipsiz diyorlar ama bence gayet yakışıklı bir motor.Farların gövdeyle beraber olması güzel duruyor ama gece sürüşü açısından sıkıntı yaratabiliyor bazen.
Kullanıcılar genelde tipsiz diyorlar ama bence gayet yakışıklı bir motor.Farların gövdeyle beraber olması güzel duruyor ama gece sürüşü açısından sıkıntı yaratabiliyor bazen.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun
Severim kendilerini zira 5000 km yol yapmışlığım vardır. Bana göre segmentinin en iyisi. yağını kontrol et ve sonsuza dek sür :D almadan önce kafamda acabalar vardı yok yağ yakarmı yok titrermi diye çok şükür hiç bişey gelmedi benim başıma 2 sene mutlu mesut yaşadık aldığım fiyata da sattım
valla abiciğim henüz 30 km anca oldu benim ama motorda titreşim yok yüksek viteste düşük devirde kullansam bile gene titremiyor yağ yakma konusuna gelince ben çok kişiye soruyorum iş yerime gelen kuryelere özellikle soruyorum onların motorları yağ yakıyor evet ama ayda birdefa zor değiştiriyoruz diyo bizim 15 günde bir yapmamız lazım gerekir normalde diyor e ticari kullananlara da sordum forumdan 2000 km de 50 100 gr yağ anca eksiltiyor diyo bunu da yaksın zaten tek pistonlu makina bence normal ya bu kadar yağ yakması abartırsa o zaman başka
Motorumun faturası yetki belgesi uygunluk raporları hazır şimdi sıra ek 1 ve sigorta da
bu sigorta işi miğdemi bulandırıyor ne kadar ödeyeceğim çok karışık bu iş 200 250 500 neler konuşuluyor neler
Arkadaşlar Ek-1 şöförler odasındanmı alınıyor emniyet den mi bilen varmı sigortayı nereye yaptırayım uygun sigorta neresi var
sanırım söförler odasından alınıyor kendin koşturacaksan yaklaşık 2 günün gidebilir sıra falan bekledim ben çok emniyette plaka basımında falan
ek -1 emniyetten de alınıyormuş sıra bekleyecek bir durum yok emniyette randevulu çalışılıyor saat 11 de perşembe günü randevu aldım ama benin iki sorunum var birincisi ek-1 konusu 2. sigorta yı nereye yaptıracağım birde ruhsat harçlarını emniyete mi maliyeye mi yatırıyoruz
Arkadaşlar bugün motosikletimin trafik tescil işlemleri bitti pazartesi ruhsat sayfalarını teslim edecekler hayırlısıyla plakamı falan bastırdım emniyete ve siyortaya harcadığım masrafları tek tek yazayım belki yeni tescil ettirecek arkadaş olursa işine yarar
ayrıca arkadaşlar muameleciye boşa 100 150 lira para vermeyin kendiniz halledin işinizi 10 dk sürmedi evrakları teslim etmesi
istanbul fatih trafik şube müdürlüğünde yaptırdım işlemlerimi. oradaki memur arkadaş da işi hiç yokuşa sürmedi sağ olsun her şeyi hemen halledip işleme aldı fatih trafik şubeye teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı şimdi ehliyet işlemleri için pazartesi bağcılar trafik şube müdürlüğüne müracaat edeceğim bakalım orasında işler nasıl yürüyor
axa sigorta dan sigorta yaptırdım 206.00tl
emniyet vermiş olduğum ruhsat masrafları 155,50tl
şöförler odasına plaka baskı ücreti 11,00tl
ek-2 belgesi doldurttum 10.00tl
motosikletimin yeni tescil işlemlerine 382,50 tl para harcadım
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
yazıyor alt kısımdaki yazılarımda tvs yi kötülemiyor 10km daha hızlı gitmesini istiyorsan tvs 20 bin km den sonra sorun yaşarmıyım diye düşünmek istemiyorsan cbf başka şehirlerde servis sıkıntısı yaşamak istemiyor san parça sıkıntısı yaşamak istemiyorsan 2. elde çabuk satmak istiyorsan sağlamlık ve dayanıklı olmasını istiyorsan cbf de he yok ben 10 daha hızlı birazda gösterişi olan bir şey arıyorsan tvs alabilirsin dedi ben kararımı cbf den yana kullanmıştım barkın abide böyle deyince içime sinerek aldım
Bu gun itibari ile motosikletimin ruhsati elime gecti
Hayırlı olsun Allah bir serviste kocatsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)