Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız, tamirsiz arızasız sürüşler.
Bir arkadaşım soruyordu ybr mi cbf mi diye . Sizi ikna eden ne oldu honda ya ?
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız, tamirsiz arızasız sürüşler.
Bir arkadaşım soruyordu ybr mi cbf mi diye . Sizi ikna eden ne oldu honda ya ?
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
dostum güle güle kullan...kazasız belasız,mutlu sürüşler
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Ybr tek gecerim Esd ler daha bi iyi olmus durumda sekil olarakda cok iyi..Tsubasa boyum 1.66 ybr mi dion bana yoksa daha mı kucuk bi motor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Alıcagımdan deyil ama,Boy mevzusu gercekten cok sorun oluyordu hos 5-6 cm uzadım,fakat gene sorun oluyor işte ayaklıga falan zor alıyorum 125 i, cuplarda sorun yok..Sırf bu yüzden cup bile alabilirim yani Boyu sorun etmiyorum ama işte agırlık girince işin içine..
Evet kullanıcak birisiyim sadece 3 ay Aracla her yere gidilmez zaten..Dün meric abinin motoruda gördün 2 ayagımın yarısıda basıyor.. zaten parmak ucu bile yeter..
Cbf malesef düşünmüyorum top speedi bana az gelir.Ve bizim egede Ybr koyarsan satılır.Cbf pek yok buralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
La apaci ramazan 10 hp zaten stabil 110 gitse 12 hp de 115 gider netcen o 5 km/s hızı.. otur oturdugun yerde S3 e bin
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Her şey son hızmı düşük devirde tork vs. 2 sinide kullansamda şöyle bir test etsem ,
Ummadık taş baş yarar bi Cbf 150 nin üstüne binersin tüm bildiklerini unutursun 2 sinede bin sağ dan soldan bul en iyisi deneyerek almak
Cbf 150 kaslı bir motor yanlarda felan hafif bir grenaj
Şöyle bir yarım saat felan 2 sinide ayrı ayrı bir test etsen anlarsın ne demek istediğimi
Kalsın hocam Ybr esd sürdüm biraz Güzel cok hosuma gidiyor..Hatta her sabah okula motorla gidiok biz :D
Kardeşim motoru 4 aydır araştırıyorum cbf karar verme sebebim parça ucuzluğu yaygın servis ağı diğerlerinden daha geniş ve uzun herşey den önce HONDA olması ayrıca barkın abide alırken yanımdaydı orada bunu almamı söyledi onunda büyük etkisi oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
ybr alçak ve kısa cbf e göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
dostlar yoldaşlar motorcular mosikletime kavuşmuş bulunuyorum hayırlısıyla )
Hadi hayırlısı fotograf bekleriz.
bekleyin hepsini koyacağım birazdan arkadaşlar
kardesım allah bı yastıkta kocatsın ne dıyeyım tekerın herdaım duz bassın.rabbım kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.amma velakın bakkala ekmek almaya gıderken dahı kask ını takmayı ıhmal etme.kask alıskanlıgı edınebılmek ıcın once kapalı bı kask al bence.korumalarıda unutmayalım.sonucta demır bır atın uzerınde yolculuk yapıyoruz.tekrar tekrar hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Uzun uzun araştırmalarımın sonucunda vermiş olduğum karar doğrultusunda yeni hatta ilk motosikletime bu gün vira bismillah diyerek tekerleri çevirmeye başladım ilk günümde 10 km yol yaptım şirinevler den şehremini ne kadar yeter yorulmasın lastikleri falan ağrır ilk günden yüklenmeyeyim motosikletime demi arkadaşlar. fotoğraflarını ve almış olduğum ekip manlarımın fotoğraflarını da paylaşayım dedim.
[IMG][/IMG]
Şirinevler de bulunan HONDA Bayisi
[IMG][/IMG]
motosiklet teslimatı sonrası
[IMG][/IMG]
Evimin önü ilk 10 km sini yaptı motosikletim çok yoruldu dinlenecek sabaha kadar
[IMG][/IMG]
arkadaşlar motosiklet burada duracak umarım mahallenin p.. leri zarar vermez hırsız abiler umarım görmez
[IMG][/IMG]
LS2 FF351 WOLF MODELİ
[IMG][/IMG]
Kask ls2 ff351 wolf modeli 120,00 TL
Eldivenlerim HUDSON NAKED LEATHER KEVLARLI ELDİVEN 90.00 TL
DİZ KORUMA MALZESİ
Zandona marka İTALİAN TECHNICAL PRODUCT italyan teknoloji 90.00 TL
Montosiklet Montum
Prohel marka C£ belgeli En 1621-1 kalite belgeli
reflektörlü Termo lining özellikli 100% waterproof su geçirmez 110 EURO 250 Civarı ediyor
malzemelerim bunlar arkadaşlar trafikte bu şekilde seyir edeceğim fiyatlar liste fiyatıdır indirim yaptılar sağolsunlar malzemelerimin hepsini HUDSON Dan aldım
Bırakmayın orda ya,deposuna vuruyorlar.. cizerler kırarlar otoparklar 50 tl veya baska yer bakın
Hayırlı Olsun.Çok güzel duruyor.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Döv onları,1-2 kilit daha takın..Branda koyun..Ne bilem brandanın altına yastık falan sokun.. zarar gelmesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)