Allah kaza bela vermesin dostum. Hayırlı günlerde kullan inşallah.
Allah kaza bela vermesin dostum. Hayırlı günlerde kullan inşallah.
Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).
sağol arkadaşım, bunu onun da agzından duymamız verecegımız kararları etkıler. uykusuz halınle senı de yorduk allah rahatlık versin.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
[QUOTE=gokhan_akay;2947547]Allah kaza bela vermesin dostum. Hayırlı günlerde kullan inşallah.[/QUOTeyvallah dostum çok sağol
hayırlı olsun
cbf 150 ile başladın bunun cbf 1000 e kadar yolu var Allah cbf 1000'i almayı da nasip etsin kardeşim
kazasız belasız
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Lastikleri hemen değiştir.Üzerine 100 tl mi öle bir şey fark vereceksin.İnşallah bu yazıyı okuduğunda teslim almamışsındır.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Maşallah ayna gibi ayna
kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah. bi de nazar puncuğu tak sen buna
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Çok sağolun iyi dilkeleriniz için
sercan yılmaz kardeşim abiciğim lastikleri hemen değiştirmeyeceğim 1000 1500 km yaptık dan sonra değişeceğim zaten para kalmıyor eldeki avuç daki her şeyi bağladık motora koruma malzemeleri alamam eyer onları da değişirsem ondan biraz ağırdan takılıyorum iki ay sonra falan MICHELIN lastik alacağım her yerde 120 lira falan zaten fuarda 1oo liraya verirlermiştir de bakalım ne kalacak bizde para ona göre bir plan yapacağım sigorta işi korkutuyor beni
hayırlı olsun tekerin düz bassın. kazasız belasız günlerde kullan. araç şöförlerine dikkat et her zaman mesafeni koru. onlar dikkat etmez.
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
ilk başlarda trafiğe filan çıkma pek motorun neler yapabildiğini test et frenlerini nasıl durduğunu nerde kaydığını filan öğrenmeye çalış
ha birde 1 ay kullanınca bnm gibi oldum sanma bende yeni başladığımda temkinliydim ki daha 1000 km yeni yaptım hala yeniyim
öğrendim ben bunu deyip basmaya başladım bir viraja hızlı girmiştim bide yol toprak-çakıl dı inan o virajdan çıkıncaya kadar ne çektim ve anladımki olma diye bir şey yok dikkat edeceksin bu motor işine
iyi günlerde kullan kardeşim
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
fuarda motoru hangi bayiden aldın. birde aldığın motor 2013 model mi yoksa hala 2012 model mi satılıyor.
bayi adını burada kullanmayım sen sen ol oradaki bütün bayilerle görüş fiyat al ondan sonra karar ver almış olduğum mootosiklet 2012 modeldir 2013 modeller henüz türkiye ye giriş tarihi belli değilmiş handa türkiye temsilcisi söyledi 5 6 aydan sonra olabilirmiş apache de aynısı söyle 5. aydan sonra gelmesi düşünülüyor dediler firmaların hepsi biri ne parsa diğerine zaten ayak uyduruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Teşekkür ederim aonal kardeş
Şöförlük de ustalık olmaz abi ya hele ki iki teker şöförlüğü hep dikkatli olmak lazım ustalığı yok biliyorum kendimizi bilenlerden yardım alarak kendi deneyimlerimle geliştireceğim iste umarım asfaltı yakından görmem :9
özelden size mesaj attım. birde istanbul dışından gelen için hemen motor vermeleri mümkün mü?
bayiler çok yoğun olduklarını söylüyorlar en geç pazartesi teslim edebilen bayiler var ama benim bayi paranı ver motorunu al sistemiyle çalışıyor ben bugün teslim alacağım öyleden sonra 100 lira verdim işin adı belli olsun esas parayı bugün bayılacağım ama çoğu firma aynı gün veriyor
birde bu motorları dışarıdan gelen birisi için kredi kartı geçme olayı oluyormu yoksa peşin parayla mı alınıyor.
170 bana söylenen fiyat normalde 220 230 arası yan çanta dahil evet
bakalım ya ne olur bilmiyorum alırmıyım almazmıyım düşersede hiç üzülmem nazar çıktı der geçerim benle gelmedi ya bana birşey olmasın abi ya boşver
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
ben fuar alanına gidiyorum eksik malzemelerimi alacağım akşam üzeride motoruma kavuşacağım görüşürüz dostlar akşam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)