Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Sonunda Honda Cbf 150 yi aldım

REKLAM ALANI
    gokhan_akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA TiGER 200
    Allah kaza bela vermesin dostum. Hayırlı günlerde kullan inşallah.
    serdar37100 bunu beğendi.
    Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
    Buhari, Cihad 94, Menakıb 25; Müslim, Fiten 79, (2921); Tirmizi, Fiten 56, (2237).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    sağol arkadaşım, bunu onun da agzından duymamız verecegımız kararları etkıler. uykusuz halınle senı de yorduk allah rahatlık versin.
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    [QUOTE=gokhan_akay;2947547]Allah kaza bela vermesin dostum. Hayırlı günlerde kullan inşallah.[/QUOTeyvallah dostum çok sağol

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    hayırlı olsun

cbf 150 ile başladın bunun cbf 1000 e kadar yolu var Allah cbf 1000'i almayı da nasip etsin kardeşim

kazasız belasız
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Lastikleri hemen değiştir.Üzerine 100 tl mi öle bir şey fark vereceksin.İnşallah bu yazıyı okuduğunda teslim almamışsındır.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Maşallah ayna gibi ayna
    kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah. bi de nazar puncuğu tak sen buna
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Çok sağolun iyi dilkeleriniz için

sercan yılmaz kardeşim abiciğim lastikleri hemen değiştirmeyeceğim 1000 1500 km yaptık dan sonra değişeceğim zaten para kalmıyor eldeki avuç daki her şeyi bağladık motora koruma malzemeleri alamam eyer onları da değişirsem ondan biraz ağırdan takılıyorum iki ay sonra falan MICHELIN lastik alacağım her yerde 120 lira falan zaten fuarda 1oo liraya verirlermiştir de bakalım ne kalacak bizde para ona göre bir plan yapacağım sigorta işi korkutuyor beni

hayırlı olsun tekerin düz bassın. kazasız belasız günlerde kullan. araç şöförlerine dikkat et her zaman mesafeni koru. onlar dikkat etmez.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı cool113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun tekerin düz bassın. kazasız belasız günlerde kullan. araç şöförlerine dikkat et her zaman mesafeni koru. onlar dikkat etmez.
    uyarılarınızı hep dikkate alacağım arkadaşlar benim deneyim yok denecek kadar az yani ciddi ciddi yeni başlıyorum motosiklet işine yıllardır almak isteyip türlü nedenlerden doayı alamadığım motosikletimi aldım hayırlısıyla. artık hep birlikte bol bol gezeriz inşallah

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
    ilk başlarda trafiğe filan çıkma pek motorun neler yapabildiğini test et frenlerini nasıl durduğunu nerde kaydığını filan öğrenmeye çalış
    ha birde 1 ay kullanınca bnm gibi oldum sanma bende yeni başladığımda temkinliydim ki daha 1000 km yeni yaptım hala yeniyim
    öğrendim ben bunu deyip basmaya başladım bir viraja hızlı girmiştim bide yol toprak-çakıl dı inan o virajdan çıkıncaya kadar ne çektim ve anladımki olma diye bir şey yok dikkat edeceksin bu motor işine
    iyi günlerde kullan kardeşim
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

fuarda motoru hangi bayiden aldın. birde aldığın motor 2013 model mi yoksa hala 2012 model mi satılıyor.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuarda motoru hangi bayiden aldın. birde aldığın motor 2013 model mi yoksa hala 2012 model mi satılıyor.
    bayi adını burada kullanmayım sen sen ol oradaki bütün bayilerle görüş fiyat al ondan sonra karar ver almış olduğum mootosiklet 2012 modeldir 2013 modeller henüz türkiye ye giriş tarihi belli değilmiş handa türkiye temsilcisi söyledi 5 6 aydan sonra olabilirmiş apache de aynısı söyle 5. aydan sonra gelmesi düşünülüyor dediler firmaların hepsi biri ne parsa diğerine zaten ayak uyduruyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
    ilk başlarda trafiğe filan çıkma pek motorun neler yapabildiğini test et frenlerini nasıl durduğunu nerde kaydığını filan öğrenmeye çalış
    ha birde 1 ay kullanınca bnm gibi oldum sanma bende yeni başladığımda temkinliydim ki daha 1000 km yeni yaptım hala yeniyim
    öğrendim ben bunu deyip basmaya başladım bir viraja hızlı girmiştim bide yol toprak-çakıl dı inan o virajdan çıkıncaya kadar ne çektim ve anladımki olma diye bir şey yok dikkat edeceksin bu motor işine
    iyi günlerde kullan kardeşim
    Teşekkür ederim aonal kardeş

Şöförlük de ustalık olmaz abi ya hele ki iki teker şöförlüğü hep dikkatli olmak lazım ustalığı yok biliyorum kendimizi bilenlerden yardım alarak kendi deneyimlerimle geliştireceğim iste umarım asfaltı yakından görmem :9

özelden size mesaj attım. birde istanbul dışından gelen için hemen motor vermeleri mümkün mü?

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    bayiler çok yoğun olduklarını söylüyorlar en geç pazartesi teslim edebilen bayiler var ama benim bayi paranı ver motorunu al sistemiyle çalışıyor ben bugün teslim alacağım öyleden sonra 100 lira verdim işin adı belli olsun esas parayı bugün bayılacağım ama çoğu firma aynı gün veriyor

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Güle güle kullan,kazasız belasız inşallah.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayiler çok yoğun olduklarını söylüyorlar en geç pazartesi teslim edebilen bayiler var ama benim bayi paranı ver motorunu al sistemiyle çalışıyor ben bugün teslim alacağım öyleden sonra 100 lira verdim işin adı belli olsun esas parayı bugün bayılacağım ama çoğu firma aynı gün veriyor
    kardeşim şunu sorucam koruma demirleri filan dahil mi fiyata ?
    çünkü servisten cıkarken direkt takıp cıkıyorlar genelde
    yada ona ayrıyetten ne kadar ödeyeceksin
    # motosikletle.blogspot

birde bu motorları dışarıdan gelen birisi için kredi kartı geçme olayı oluyormu yoksa peşin parayla mı alınıyor.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim şunu sorucam koruma demirleri filan dahil mi fiyata ?
    çünkü servisten cıkarken direkt takıp cıkıyorlar genelde
    yada ona ayrıyetten ne kadar ödeyeceksin
    ben koruma demiri almıyorum çıplak motor alıyorum koruma demiri ful çanta aparatları ile birlikte 230 lira tutuyor benim firmam 170 liraya takacak ama ben bu ay takmayacağım bir ay ikş ay sonra alırım imkanım kalmadı battım iflasımı ilan ediyorum artık

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben koruma demiri almıyorum çıplak motor alıyorum koruma demiri ful çanta aparatları ile birlikte 230 lira tutuyor benim firmam 170 liraya takacak ama ben bu ay takmayacağım bir ay ikş ay sonra alırım imkanım kalmadı battım iflasımı ilan ediyorum artık
    hacım koruma demirini taktır. yan yatar kalkar üzülmeyesin sıfır motor sonucta
    biraz sıkıver kendini =) 170 tl ye yan canta için aparatlar dahil demi?
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacım koruma demirini taktır. yan yatar kalkar üzülmeyesin sıfır motor sonucta
    biraz sıkıver kendini =) 170 tl ye yan canta için aparatlar dahil demi?
    170 bana söylenen fiyat normalde 220 230 arası yan çanta dahil evet

bakalım ya ne olur bilmiyorum alırmıyım almazmıyım düşersede hiç üzülmem nazar çıktı der geçerim benle gelmedi ya bana birşey olmasın abi ya boşver

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

ben fuar alanına gidiyorum eksik malzemelerimi alacağım akşam üzeride motoruma kavuşacağım görüşürüz dostlar akşam

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)