Servise diye çıktığında manitaya da uğramış herhalde :D
Servise diye çıktığında manitaya da uğramış herhalde :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
ben şeye bittim ya dur saate bakmam lazım diyor ya
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
belli pis sırıtışından
nerden anladın dedi koptum ya
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Millet 30dk sipariş yetiştirememekten şikayetçi, arkadaş paketçiliğin kurallarını baştan yazmış dönüyor
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
BENDE SES DUYULMADI :(
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Benim tek samimi bulduğum 7 aydır sevişmeyen arkadaş
Ötekiler sallıyor gibi.
Eğer Türkiye'de bu kadar çok sevişebilen insan varsa ve hepsi bunu rahat rahat söyleyebiliyorsa, şu an çok daha mutlu bi ülke olmamız gerekirdi
Motosikletli Kaplumbağa...
Evli, Sevgilisi olan 2 dk rahat durabilen bir türk erkeği var mı acaba ?
60 yaşında ve ilaçlara bağışıklık kazanmış dedeler hariç
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ağzı kulaklarında zaten belli ediyo kendini
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Çok güzel cevaplar çıkmış ama saate bakmam gerek diyenle son motorcu favori
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Çoooh sahıncalı bir soru yaa
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
haha adam motorcu ya :D
1.58 Dakikadaki adam her an sevişecekmiş gibi bakıyor
uzun zamandır sevişmeyen arkadaşları spiker bayan mutlu etmeli bence çok merak ettiklerine göre
nerden anladınız diyo adam :D pizza götürme ayağına iki uğramış belliki :D
Çalıştığı pizza dükkanı pis bir kumpasın içinde desene Adam sevgilisini arıyor, çalıştığı yerden eve pizza siparişi vermesini istiyor ve pizzayı teslim etmek bahanesi ile mercimeği fırına veriyor Sonrada çok meraklı bayan spikerimize yakalanıyor. İki tekerin ekonomisi, hızı ve pratikliğini de es geçmemek lazım.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)