"HYOSUNG 2013 Modelleriyle Yeniden Türkiyede" Başlıklı bir mail aldım ve ekinde de aşağıdaki fotoğraf verdı.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
"HYOSUNG 2013 Modelleriyle Yeniden Türkiyede" Başlıklı bir mail aldım ve ekinde de aşağıdaki fotoğraf verdı.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
pazar fuarda olacagım..
fuara bugun yarın gidecek olanlar şunlara gidip resim cekip atabilirmi?
hyoların 13lerini gerçekten merak etmeye başladım
# motosikletle.blogspot
Kanuni adı ile gercek motorcuların haz etmediğini anladılar millet ST Kanuni yi söküp Hyosung yazdıyor modelini sorana Hyosung diyorlar pazarlama taktiği bence kuralkanın ki
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bakalım ben belki bugun gideceğim sana özel birkaç foto çekerim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
arkadaşlar bende 7 tane bilet var ama arkalarında kase yok bi sıkıntı olurmu içeriye girişte ??
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
Hyosung motorlara, markanın Türkiye'de başka bir firmaya tescilli olmasından dolayı Hyosung markası yerine S&T Kanuni markasını basıyorlardı ve bunu mahkemesi yıllardır sürüyordu. Demek ki davayı kazanmışlar artık Hyosung motorların üzerinden marka silinip S&T Kanuni yazılmayacak.
Dava çoktan bitmişti. Marka hakkı globalde kalmıştı sanırım sözleşmede geçen süre boyunca, yada mahkemenin belirlediği bir süre boyunca.. Sanırım o süre doldu. St firması sözleşmeyi tek taraflı fesh ettiği için mahkeme marka kullanım hakkına tedbiren böyle bir karar almıştır. Bu da normal zaten. Sözleşme süreniz dolmadan kiracınızı çıkarsanız mahkeme sizden yana karar verse bile en az 2 sene orayı kiralamanızı yasaklar. Buna benzer bir durum kabaca.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Aslında iyi oldu,
önce birçok kişi Hyosung'un üstüne Suzuki yapıştırıyordu.
Kanuni bir devreye girdi, bu sefer herkes üstüne Hyosung yazısı aradı
Sanki önceden markasından utananlar şimdi Hyosung yazısı ile gurur duyar oldular...
Hyosung, bu mükemmel reklam için Kanuni'ye teşekkür etmeli
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Süper bir haber.
Yok, bence Hyosung, yokluğunda prestij yakaladı,
artık Hyosung alanlar ST Kanuni'lerin yanından gururla geçecekler
2006'da Hyosung ülkemizde piyasaya sürüldüğünde "gün gelecek bazı markaların üstüne Hyosung yazılacak" deseler kimse inanmazdı,
çünkü üstü kapatılan Hyosung, yerine yazılan Suzuki idi, ama Kanuni sayesinde oldu
1-2 sene "oğlum benimki seninki gibi Kanuni değil Hyosung" muhabbeti sürer.
Hatta 2. el ilanlarda "Kanuni değil, orijinal Hyosung" ibareleri dolanır.
Ama dediğin gibi 2 sene sonra Hyosung'un da üstü kapanmaya başlar
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bu markada sevmediğim birşeyler varsa, bu işin kuralkanda olması hemde kısmi kullanıcı kitlesi..
adamlara depo boyalı diyoruz , itiraz ediyorlar. amortisör arızalı diyoruz, değiştirmiyorlar üstünde birde bayilere bilglendirme geçiyorlar, arka amortisörler için bize artık garanti değişimi talebinde bulunmayın diye..
kısmi kullanıcı kitlesine hiç girmiyorum bile, bilen biliyor zaten..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Hyosung, motosiklet bölümünü 2007'de koreli ST grubuna satmıştır. O vakitten beri aslında üretilen motorlar STMotor olarak damgalanır. STKanuni saçma tabii de, hyosung da değil bu motosikletler.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
benimki katıksız hyosung kafam rahat valla
beyler katıksız hyosung diyenler baksın lütfen
http://www.hyosungmotorsusa.com/
hepsi katıksızdır bazı kekolar kendi karbüratörlü motorlarına piyasa yaptırmak için böyle saçma sapan muhabbetler yapa dursunlar ama nafile
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu isim muhabbetinde garip olan bişey daha var. S&T adlı yabancı firma isim hakkını Hyosungdan adlı. S&T motors olarak adlandırıldı motorlar. TR ye satılırken de araya Kanuni girdi, distribitörlüğü aldı ve S&T ile anlaşma yaparak "abi bizim adımızı da sizinkinin altına yazalım mı yaaaaa..." diye anlatılar. Yani motorlar sadece kanuni yada sadece S&T adı altında satılmadı, etiket olarak S&T-Kanuni olarak satıldı.
Şimdi görünen o ki, Hyosung markası S&T belasından kurtulmuş ve yeniden kendi adı altında motorları satmaya başlamış. Ancak yine TR ye satılırken Kanuni devreye girerse belki "Hyosung-Kanuni" yada "HyoKan!" gibi isimlere maruz kalabiliriz, kim bilir
#sürenadam
Bu arada S&T yabancı firma değil ki o da Koreli bir firma.İlginç diğer nokta Kore de de bu motorlar S&T diye çıkıyor
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)