HYOSUNG 2013 Modelleriyle Yeniden Türkiyede
Reklamlar
-
Naked modelde gidon topuzu mu görüyorum acaba ? R modelinde yine topuz koymamışlar.
Reklamlar
-
Fuara özel bir indirim yada peşin alımlarda indirim yapmaya niyetleri var mı saygıdeğer Kuralkan hazretlerinin?Şaka bir yana cidden bu konuda bilgisi olan varmı?
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Fuara özel bir indirim yada peşin alımlarda indirim yapmaya niyetleri var mı saygıdeğer Kuralkan hazretlerinin?Şaka bir yana cidden bu konuda bilgisi olan varmı?
Konuştum. Taksit bile yapmıyorlar. Hötleri kalkmış...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Valla kendileri bilir Gv 250 almaya niyetim vardı cruiser sevdiğimdem.Şimdi birden bire Honda CBR 250 alasım geldi.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
ateserol adlı üyeden alıntı
Enson resimde arkadaki kırmızı motorda oturan benim stantta bizimle çok ilgilendiler servis sıkıntısından bahsettim şikayetlerden bahsettim yetkililer bana abi bu motor kanuni servisine gitmemeli servisi apayrı bişey dediler nekadar doğru bilmem ama söyledikleri buydu gerçekten 250 cc de en şık ve en kaliteli motor bunlardı işçilik ve malzeme kaliteliydi makyaj çok güzel olmuş renkler çok hoştu kıtmızı ve siyah seçim yapmakta çok zorlar insanı fuar sonrası eli kulağınfdadır muhtemelen alırım
)
Gercekten cok ilgililer yalniz bu benim bindigim fotodaki motor hakkinda adam bu renkten sadece 2 tane geldi birinin siparisini aldim son bitane kaldi dedi artik ne kadar. Dogru bilemicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Hocam bende konustum1 2 18 24 ay taksit yapiyorlar gtr:10.600 naked:9.600 naked yanlis olabilirtam hatirlayamadim ama uc asagi bes yukari boyle plaka masraflari 500 lira
-
leventgocukl adlı üyeden alıntı
Gercekten cok ilgililer yalniz bu benim bindigim fotodaki motor hakkinda adam bu renkten sadece 2 tane geldi birinin siparisini aldim son bitane kaldi dedi artik ne kadar. Dogru bilemicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Hocam bende konustum1 2 18 24 ay taksit yapiyorlar gtr:10.600 naked:9.600 naked yanlis olabilirtam hatirlayamadim ama uc asagi bes yukari boyle plaka masraflari 500 lira
Taksiti +vede farkı koyarak yapıyor. Ayrıca 500 TL plaka masrafımı olur. En pahalısı 300 tl
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Taksiti +vede farkı koyarak yapıyor. Ayrıca 500 TL plaka masrafımı olur. En pahalısı 300 tl
Bana soyledigini aynen aktardim. Merak ettigim sey bu plaka parasini verince herseyi onlar hallediyor dimi. Yada kendimiz yapmak istesek nasil nerden yapabiliriz?
-
ST7'yi 24800den satışa koymuş bunlar da Midnight star 24500, gidip kim bu motora o kadar para verir? Kuralkan kafayı yemiş. 20 bine getirirler en fazla diye düşünüyordum; alabilirdim o kadar olaydı.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
dikkatimi çeken birşey 24hp / 8500 rpm yazıyordu kulağındaki kağıtta dikkat eden oldumu ?
-
Cbr gerek sorunsuzlugu gerek malzeme kalitesi, parcalarinin ucuzlugu, ikinci el de daha az deger kaybetmesi ve yaygin servis agi ile 0-10000 tl arasindaki en optimum motor bence
-
Thracian adlı üyeden alıntı
ben baya ilgilendim hyo ile çokta sorular sordum herşeye güler yüzle ve sabırla cevap verdiler ve açıkça abi gez bak 250cc de kararını ne yönde vericen diyede eklediler ben açıkçası baya beğendim peşin alımda indirim yapabileceklerini ve kartada vadeli vereceklerini söylediler istersem evimede getirebileceklerini söylediler hatta kopora verirsem kutusunu bile benim önümde açabileceklerini eklediler.
-
temcit pilavı.............
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
hyosungumuzu geri istiyoruz
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
izmirian adlı üyeden alıntı
Cbr gerek sorunsuzlugu gerek malzeme kalitesi, parcalarinin ucuzlugu, ikinci el de daha az deger kaybetmesi ve yaygin servis agi ile 0-10000 tl arasindaki en optimum motor bence
Cbr250 gerçekten güzel motosiklet ancak GT250R ile yanyana koyunca oyuncaktan farkı yok. Performans olarakta çok geride. Gülü seven dikenine katlanıyor kısacası.
-
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Cbr250 gerçekten güzel motosiklet ancak GT250R ile yanyana koyunca oyuncaktan farkı yok. Performans olarakta çok geride. Gülü seven dikenine katlanıyor kısacası.
pek ufaktefek biri sayılmam cüsse olarak Cbr 250 ye binince altımda bisiklet gibi kaldı
-
esparo adlı üyeden alıntı
dikkatimi çeken birşey 24hp / 8500 rpm yazıyordu kulağındaki kağıtta dikkat eden oldumu ?
Hocam bugun dikkat ettim 28.2 hp yaziyordu
-
haftaya altimda insallah
bugun ekipmanlari tamamladim
-
çok yakışıklı olmuş kerata olsa da binsek
yakından gören arkadaşlar dikkat ettiniz mi yabancı forumlarda bahsedilen yeni modeldeki değişiklikler var mı? fren kaliperleri vs gibi...
-
hyosung un bakımını kim yapıcak kanunimi yani servisi neresi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)