Hyonun adı bile dert arkadaş :D
Hyonun adı bile dert arkadaş :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Arkadaş be nedir yahu? Ha ST ha Hyo ha Kanuni.. Şimdi Hyosung olarak satılırsa daha mı az servis sıkıntısı yaşayacağız? Daha mı bol yedek parça olacak stoklarda? Nedir bu işin çözümü bi deyiverin bana... İsim ahmet mehmet ali veli ne farkeder ki?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
ulem adamlrda 650 liği 5700 dolar bizde 18 bin lira
dmlarda 250 liği 4000 dolar bizde 10300 tl cik
böyle vergi sisteminin ben
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Kuralkana helal olsun, yeni modelleri sır gibi sakladılar. Kaç tane mail gönderdik aylardır yeni kasa gelmeyecek tasarımda değişiklik olmayacak dendi. 1-2 kişiye değişiklik olabilir dendi ancak kesin değildi. Bu vesile ile yeni aldığım motorumda makyajsız model olarak kalmış oldu
ST 7 de satışa çıkmış, yanılmıyorsam satışı yoktu Türkiye de fiyatıda 24.894 TL cik
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=st7
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
wikideki son bilgi aşağıdaki gibi
"In 2003, Hyosung Motors & Machinery Inc. was spun off from the Hyosung Group to become its own corporate entity. In June 2007, Hyosung Motors Division was acquired by Korean company S&T Group (Science and Technology), and the name changed to S&T Motors."
yani şu an hyosung motor ismi kalmamış olması gerekiyor. ama bu türkiyede daha da karışık
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
net açılmıyo foto da görünmüyor, yeni model getirmiyoruz demişlerdi bana da???? özet geçin plz
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Anlaşılan ortalık 56 olmuş yine
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Azonce kanuni standini ziyaret ettim. Fotolari aksam atarin. Hyo geri dönmüş
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
İsim tartışması yerine, motorun kalitesi konuşulsa iyi olacak.
bu da yarın benim olucak inşallah
Hyosun turkiye dagitim ve yetkili servis agi kurumsallasana kadar hep sıkıntili ve degerinin altinda bir marka olarak kalacak. Ladacidan bozma mobilyacidan olma kurumsal yapidan Uzak , teshir bolumu bile olmayan(bkz:izmir st/kanuni bayileri) isletmeler ile marka imaji olmaz. Urunlere yazik. Bu yapi degismedikce hyosung yuksek risk iceren ve bizim gibilerin uzaktan bakacagi bir marka olarak kalir.
Fuara gidip gören arkaddaşlar değişiklikleri anlatabilirlerse sevnrz işcilik kalitesi fln aerodinamikte seğişklikler varmı ögrenirsenz iyi olur
Hyosungun hanesine 10 puan yazıyorum, gerçekten donanım olmasa da görünüş olarak çok yol katetti.
Sevmediğim bütün özelliklerini sırayla değiştirdiler, önce karbüratör yerine enjeksiyon, sonra arka kuyruk ve arka stop, ekran ve en son renkleri hepside olumlu yönde oldu
Yeni far dizaynı da güzel olmuş biraz daha keskinleşmiş
Tek bir şey kaldı oda kafa grenjıyla alt grenajın renklerinde bir bütünlük olmaması, herhalde aynı renk kafa grenajını kullanmak için, renk olayınıda tamamlasalar 10 numara olacak görünüşü
Şu anda yeni ninja 250 hariç favorim
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Hyo standından birkaç foto.
resimlerden anlaşılan baya baya iyi geliyorum diyor hyosung tasarım olarakta cok güzel
kalitede de zaten sıkıntı yok..
arkadaşın dediği gibi 10 puanda benden alır =)
# motosikletle.blogspot
Enson resimde arkadaki kırmızı motorda oturan benim stantta bizimle çok ilgilendiler servis sıkıntısından bahsettim şikayetlerden bahsettim yetkililer bana abi bu motor kanuni servisine gitmemeli servisi apayrı bişey dediler nekadar doğru bilmem ama söyledikleri buydu gerçekten 250 cc de en şık ve en kaliteli motor bunlardı işçilik ve malzeme kaliteliydi makyaj çok güzel olmuş renkler çok hoştu kıtmızı ve siyah seçim yapmakta çok zorlar insanı fuar sonrası eli kulağınfdadır muhtemelen alırım )
Baya güzel olmuş şu gıcık ön fardan kurtulmuşlar.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
İşin kötü tarafı isim hakkı olayını kotaran kuralkan bütün firmaların aksine fiyatlarda indirim yapmadığı gibi zam yapmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)