s.a arkadaşlar
Devir işemleri ve başka ne gibi ücretler var nekadarı buluyor
plakayı değiştirmiyecem
s.a arkadaşlar
Devir işemleri ve başka ne gibi ücretler var nekadarı buluyor
plakayı değiştirmiyecem
Aleyküm Selam Noter Devir İşlemi 2012 Senesinde 86.50Tl İdi şuan nekadar bilmiyorum. Birde Motosikletin Devrini Aldıktan Sonra Sigorta Yaptırmanız Lazım (Motosikletin Marka Model cc nedir?)
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
90 tl civarı plaka değiştirmeyeceksin.başka birşey yok ama ruhsatın çıkması için hemen sigorta yaptırman gerekiyor oda motoruna göre değişir dün hyosung gt250r üzerime aldım 2009 model 06 plaka 139 tl sigorta ödedim
motor 125mx grumble Ne kadar olur sigortası
Not: Plaka 61 birgün içinde bütün işlemler bitermi
evet 1 gün içerisinde işlemler biter ortalama 100 lira civarında sigorta parası cıkarırlar.
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
devir işlemleri 90 sigorta 100 Başka bir ücret varmıdır.
Sigorta 100 tl mi ?
Forumda okuyorum çoğu arkadaş 125 cc ybr yi bile 150 tl ve üstü fiyattan bahsettiler 230 250 tl lerden bahsedenler var Ortalama 100 tl ise gayet iyi bence
Sado
bu nasıl bir piyasadır anlamadım
Büyük şehirlerde cok farkediyor .
Arkadaşlar yarın motor almayı düşünüyorum umarım çok sigorta masrafı çıkarmazlar 660cc makine alacağım. Arkadaşım 125 cc sıfır scooter aldı çinli 256 tl en az sigorta parası istemişler bu nedir ya?
Türkçe giderse, Türkiye gider!
ya sigorta masrafını ödemesek sade devrini üstümüze alsak olmazmı ben sigorta istemiyorum
Geçen hafta motorumu sattım. Noter devir işlemi plaka değiştirilmeyecekse 97 Tl , sigorta konusu ise tam bir muamma ilk satışta , yıllık yenilemeden biraz daha yüksek olur aynı zamanda şehirin risk oranına ve sürücü yaşına göre değişir(30 yaş altı daha pahalı).İlk girdiğiniz sigorta acentesinde yaptırmayın , iyi araştırın internetten teklif alın sonra yaptırın.Şu sıralar axa, groupama,hdi şirketlerinin fiyatları uygun gibi.
bizim bura çok ufak bir yer trafik bile yok sigortada tuzlu belki yapmazlar motor işi para işi bu yüzden sırf şu devridir-sigortasıdır vs. bisiklete motor takmaya çalışıyoruz
sigortasız araç kullanmak direk trafikten men cezası, motoru kaptırırsın birde üzerine ceza yersin + çekici ücreti + otopark parası.. daha pahalıya gelir emin ol.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)