FUARDAN İLK GÖRÜNTÜLER. 27-02-2013
Reklamlar
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
cbr esinlendiriyor gibi olsada başka bişey olmuş bu
adamlar resmen cbr a çift disk ve sertlik ayarlı ön amortisör takmışlar kopyala yapıştır
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Reklamlar
-
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
adamlar resmen cbr a çift disk ve sertlik ayarlı ön amortisör takmışlar kopyala yapıştır
Hocam amortisorde sertlik ayarini oldugunu nasil anladiniz ?
-
fiyat 5 olsa tamam diyicem ugraşırız yaparız ama fiyatta fazla
gt250r ın yeni kasası rengi filan güzel olmuş
seninkinden biraz daha farklı bir duruşu var
250cc de hyoya hastayım..
kalite de artı diyorlar..
hyosung tabuları kırıyor , ispatlayacak kendini ama kanuni saolsun en büyük engel
-
ferad adlı üyeden alıntı
bu sitede motorun ana üreticisi var
http://kinbo.en.alibaba.com/product/...otorcycle.html
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
ferad adlı üyeden alıntı
bu-moto calibre 250 nin aynısı kasası değişik gidenler görenler bilir. bide aynı cbr 250(copy) versiyonuna çift far konmuşu var . grenajlar aynı kuyruk aynı eksoz aynı sadece 2 gözlü
ha bunların cbr den farkı 150 arka lastiği de unutmamak lasım
-
fiyat 5 olsa tamam diyicem ugraşırız yaparız ama fiyatta fazla
gt250r ın yeni kasası rengi filan güzel olmuş
seninkinden biraz daha farklı bir duruşu var
250cc de hyoya hastayım..
kalite de artı diyorlar..
hyosung tabuları kırıyor , ispatlayacak kendini ama kanuni saolsun en büyük engel
Ali,lafım sana değil ama bu hyo ların malzeme kalitesi olayı kabak tadı verdi artık.Sanki herkes usta olmuş ömrü sanayi de geçmiş.Kesinlikle ortanın üzerinde kaliteye sahip..Ne bekliyor millet bilmem ki ducati kalitesi mi?
-
Ali,lafım sana değil ama bu hyo ların malzeme kalitesi olayı kabak tadı verdi artık.Sanki herkes usta olmuş ömrü sanayi de geçmiş.Kesinlikle ortanın üzerinde kaliteye sahip..Ne bekliyor millet bilmem ki ducati kalitesi mi?
hüseyin bak ben bindim 2010 modele
gözüme ne takıldı biliyomusun göstergeler, sanki göstergelerin dügmeler filan bi hoşuma gitmedi.. plastiği biraz soluk geldi..
bu motosikleti görünce insan beklentiye giriyor..
ss dersen 250cc de hyo başkasını bilmem tam ss..
bana kalırsa 3-5 bin km düzgün kullanıcadan satın alınan bir hyo ömürlük olur..
hangi motoru redline da sürekli sokup kullanırsan ducati de olsa dediğin gibi bir süre sonra sorun cıkartır..
bunun kullanıcısı fena olay orda
-
Ya abiler yeni YBR 125 leri gören fotosunu çeken yok mu hic ya
-
Super Moderator
-
hüseyin bak ben bindim 2010 modele
gözüme ne takıldı biliyomusun göstergeler, sanki göstergelerin dügmeler filan bi hoşuma gitmedi.. plastiği biraz soluk geldi..
bu motosikleti görünce insan beklentiye giriyor..
ss dersen 250cc de hyo başkasını bilmem tam ss..
bana kalırsa 3-5 bin km düzgün kullanıcadan satın alınan bir hyo ömürlük olur..
hangi motoru redline da sürekli sokup kullanırsan ducati de olsa dediğin gibi bir süre sonra sorun cıkartır..
bunun kullanıcısı fena olay orda
benim demek istediğim herkes anlayamaz kalite olayını.bazıları binmeden kullanmadan yorum yapıyor
-
Abi bi kiside yeni ybr nin fotosunu atsin :(
-
abi hakikaten şu ybr 125 ne oldu? lütfen gidenlerden birisi foto atsın da görelim, büyük iyilik eder.
BEKLİYORUZZ
bu arada honda'ya ne desek az. bu kadar berbat bir motoru yapmak yani ace, bu seviyede başarı. insan utanır yahu utanır yerin dibine girer. ben olsam fuarda oraya gider yüzlerine tükürürdüm. işin şakası bir yana yetkililerine orada homurdanırdım gerçektende alay etmek gibi bir şey. motor profu değilim ama bakınca anlaşılıyor zaten.
-
patos64 adlı üyeden alıntı
abi hakikaten şu ybr 125 ne oldu? lütfen gidenlerden birisi foto atsın da görelim, büyük iyilik eder.
BEKLİYORUZZ
bu arada honda'ya ne desek az. bu kadar berbat bir motoru yapmak yani ace, bu seviyede başarı. insan utanır yahu utanır yerin dibine girer. ben olsam fuarda oraya gider yüzlerine tükürürdüm. işin şakası bir yana yetkililerine orada homurdanırdım gerçektende alay etmek gibi bir şey. motor profu değilim ama bakınca anlaşılıyor zaten.
Değişiklik yok gibiydi çok fazla bakmadım gerçi ama Bumoto acayip mankenler vardı bumoto alasım geldi bi an
-
emresilin adlı üyeden alıntı
Değişiklik yok gibiydi çok fazla bakmadım gerçi ama
Bumoto acayip mankenler vardı bumoto alasım geldi bi an
Abi bi fotosunu cekebilirmisin ya gözünu seveyim aylardir bugunu bekliyordum fuara gelemedim sen bulabilrmisin yada cekebilirmisin ya ?
-
Bugün fuara gidiyorum senin için çekicem ybr'nin resmini eğer buraya benden önce ybr'nin resimlerini koyan olmamışsa ben koyucam foruma ybr'nin resimlerini
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Bugün fuara gidiyorum senin için çekicem ybr'nin resmini eğer buraya benden önce ybr'nin resimlerini koyan olmamışsa ben koyucam foruma ybr'nin resimlerini
hocam tvs standından güzel detaylı fotolar cekebilirmisin yeni tvsler için?
-
-
olur çekerim
özellikle yeni gelen apacheler için
teşekkürler..
-
-
olur çekerim
Abi braz ayrintili ceker msn.
Emresilin cok tesekkur ederim. Bi degisiklik yok sanrim hersey ayni gozukuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)